Anna Paquin in laatste seizoen 'The Affair'

Anna Paquin in laatste seizoen 'The Affair'

Even iets helemaal anders dan 'True Blood'!

Geoffrey Ketels, 12 november 2018 om 18:04

Goed nieuws voor fans van actrice 'Anna Paquin'. De voormalige True Blood ster zal namelijk te zien zijn in het laatste seizoen van 'The Affair' op Showtime. Ze zou een sleutelrol spelen in de flash-forward verhaallijn.
De voormalige True Blood ster zal de rol op zich nemen van Joanie Lockhart, de inmiddels volwassen geworden dochter van Cole (gespeeld door Joshua Jackson) en Alison (gespeeld door Ruth Wilson). De verhaallijn van Paquin zal zich zoals reeds aangegeven afspelen in de toekomst. Het is namelijk aan Paquin om uit te zoeken wat er nu precies met haar moeder is gebeurd.

Buiten Oscar winnares Anna Paquin zullen ook de inmiddels bekende namen allemaal terug present tekenen in het vijfde seizoen van de reeks. Het gaat hierbij niet alleen om Dominic West en Maura Tierney, maar ook om Julia Goldani Telles evenals Jadon Sand en Sanaa Lathan.

Opvallend is dat er tot dusver nog geen melding is gemaakt van Joshua Jackson. Eerder raakte reeds bekend dat zijn rol in de reeks mogelijks drastisch zou afnemen of hij de serie zelfs volledig zou verlaten. Het lijkt er echter naar uit te zien dat er op dit vlak tot dusver nog geen sluitende beslissing is gemaakt.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Affair, serie, Anna Paquin

Informatie over de serie: The Affair

Populair nieuws