search
Tweede seizoen 'True Detective' krijgt drie hoofdrolspelers

Tweede seizoen 'True Detective' krijgt drie hoofdrolspelers

En er is wat bekend over de locatie.

Jim Pedd

Direct na het einde van het eerste seizoen van HBO-serie True Detective begon de speculatie over het tweede seizoen. We wisten dat Matthew McConaughey en Woody Harrelson niet terugkeren voor het seizoen en dus werd er al snel gespeculeerd over mogelijke nieuwe hoofdrolspelers. Volgens showrunner Nic Pizzolatto zouden dat vrouwen worden en zou de serie draaien om slechte mannen en de geheime occulte geschiedenis van het transportsysteem van de Verenigde Staten.


In een nieuw interview onthulde Pizzolatto enkele nieuwe details over het tweede seizoen. Dit zal zich afspelen in Californië en krijgt drie hoofdpersonen. "Op dit moment werken we met drie hoofdpersonen," begon hij. "Het speelt zich verder af in Californië "“ niet in Los Angeles, maar enkele minder bekende delen van Californië "“ en we gaan proberen wat van de sfeer van de plek te vangen, zoals we dat ook deden in het eerste seizoen."

Verder zijn de personages compleet nieuw. "Maar ik van ze allemaal," aldus Pizzolatto. "We hebben al een aantal scenario's en beginnen de komende maanden pas echt met het verzamelen van een cast."

Daarmee lijkt het erop dat de namen waarover we geruchten hebben gehoord nog ver van vast liggen. Wanneer het tweede seizoen van de HBO-serie precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen