search
De topseries die in december op Netflix verschijnen
Series / Nieuws

De topseries die in december op Netflix verschijnen

Heel veel nieuws!

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van december, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.

14 december: Chilling Adventures of Sabrina: Part 1: Chapter Eleven: A Midwinter's Tale
Een Christmas Special van hitserie Sabrina! Daarmee komt Netflix op 14 december. Daarin komen de heksen van de Church of Night samen om spookverhalen te vertellen. Het is een tijd waarin de wand tussen werelden op zijn dunst is en daarop wil Sabrina haar moeder spreken.1 december: Prison Break (seizoen 5)
Het vijfde seizoen van de serie was niet het beste, maar wel heel amusant. En nu komt het naar Netflix. Het lijkt erop dat Michael toch nog leeft, en dus gaan Lincoln en zijn maten naar hem op zoek.14 december: Voltron: Legendary Defender (seizoen 8)
Het achtste seizoen alweer van deze animatieserie. Vijf tieners moeten samen zien te werken in een intergalactische strijd tegen buitenaardse wezens onder leiding van de kwaadaardige King Zarkon.1 december: Family Guy (seizoen 16)
De avonturen van Peter Griffin en zijn familie zijn al aan het zestiende seizoen toe, dat begin december op Netflix zal verschijnen!14 december: Fuller House (seizoen 4)
De vierde reeks van deze voortzetting van Full House. DJ Fuller is de moeder van drie jonge jongens en weduwe. Samen met Stephanie (haar zus) en beste vriend Kimmy (en haar dochter), probeert ze het leven te managen.En verder…
Verschijnen ook deze series nieuw op Netflix in de eerste helft van december.

2 december:
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 5)

7 december:
Dogs of Berlin
Plan Coeur
El Recluso
Pine Gap
The Ranch (Part 6)
Nailed It! Holiday!
Super Monsters en de Wensster

14 december:
Cuckoo (seizoen 4)
Travelers (seizoen 3)
The Protector
Sunderland Til I Die
Tidelands
Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle
The Innocent Man

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen