search

Ons nieuws van donderdag 22 november 2018

Derde seizoen 'Big Little Lies' is onwaarschijnlijk
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Big Little Lies' is onwaarschijnlijk

Toch zou de actrice er best voor te vinden zijn...

Nicole Kidman heeft een interessant, maar voor fans van de serie 'Big Little Lies' weinig hoopgevend interview gegeven. De kans dat er een derde seizoen van de serie komt lijkt namelijk bijzonder klein te zijn. Kidman gaf in het interview aan dat het bijzonder moeilijk zou zijn om de volledige groep terug samen te krijgen voor een derde seizoen. Wel gaf ze meteen aan dat ze het erg fijn zouden vinden om het te doen. De 'volledige groep' waar Kidman naar verwijst is een cast bestaande uit verschillende filmsterren. Het gaat daarbij niet alleen om haar zelf, maar ook om bijvoorbeeld Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz evenals Shailene Woodley en Meryl Streep.

Opmerkelijk was ook dat Kidman liet optekenen dat het eigenlijk nooit de bedoeling is geweest om een tweede seizoen van de serie uit te brengen. Daarmee wordt uiteraard extra benadrukt hoe moeilijk het zal zijn voor de reeks om een derde seizoen te kunnen bemachtigen. Toch is niets helemaal uitgesloten.

"Als Marvel er in slaagt om enkele van de grootste sterren op deze planeet in vier 'Avengers' films te laten opdraven lang nadat ze daar eigenlijk nog zin in hebben (Chris Evans), dan kan het zomaar mogelijk zijn dat ook HBO er in slaagt om nog een extra seizoen van 'Big Little Lies' uit te brengen".

Het tweede seizoen van de serie komt er in ieder geval volgend jaar aan!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot en Rocket serie voor Disney Plus?
Series / Nieuws

Groot en Rocket serie voor Disney Plus?

Interessant project!

Marvel wil mogelijk een televisieserie maken over Rocket en Groot. De personages uit Guardians of the Galaxy zijn uiterst populair en lenen zich ook voor een geinig verhaal over hoe ze elkaar leerden kennen. Precies dat zou zomaar eens centraal kunnen staan in een serie op Disney Plus.

That Hashtag Show meldt dat Marvel Studios mogelijk een serie rond Groot en Rocket gaat maken. Mocht dat kloppen, zullen fans vermoedelijk snel bovenop de serie duiken, want de personages zijn erg populair. De twee hebben een band die ouder is dan de franchise en dat biedt materiaal voor de toekomst.

Zo zou de serie kunnen kijken naar de tijd van de twee op de planeet Xandar, of voordat ze daar terecht komen. Er is immers een reden waarom Groot en Rocket zo aan elkaar gehecht zijn. Wie weet dat we dat verhaal dus in de vorm van een serie gaan beleven!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maggie snel terug in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Maggie snel terug in 'The Walking Dead'?

Het lijkt er wel op.

Maggie Rhee (Lauren Cohan) verdween recent vrij plotseling uit AMC-serie The Walking Dead. Maar nu al lijkt het erop dat ze terug keert. Showrunner Angela Kang is namelijk van plan om Maggie in het tiende seizoen terug te laten keren. Dan moet er wel goed gekeken worden naar ieders agenda.

Cohan stopte namelijk met de AMC-serie, toen ze in de problemen kwam met Whisky Cavalier, een andere serie waarin ze te zien is. In de serie vertrok Maggie met de groep van Georgie en in de vorige aflevering schreef ze een brief aan Jesus die daarop begon te geloven dat het vertrek van Maggie slechts van tijdelijke aard zou zijn. Dat lijkt te kloppen.

Tegenover ComicBook meldt Kang dat ze al gesprekken voert over een terugkeer van Cohan: "Hopelijk keren we in seizoen tien terug naar Maggie's verhaal. Lauren en ik hebben het de afgelopen tijd over een aantal zaken gehad en hopelijk gaat het lukken." Uiteindelijk is het uiteraard aan Scott Gimple, AMC en Cohan of het ook lukt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix stopte bijna met 'GLOW'
Series / Nieuws

Netflix stopte bijna met 'GLOW'

Na 1 seizoen al.

Het scheelde niet veel of GLOW was na 1 seizoen op Netflix al stopgezet. De serie trok namelijk niet heel veel kijkers. Maar het was de ontvangst en de nominaties voor diverse prijzen, die ertoe leidde dat de serie toch door mocht gaan.

TV Line stelt dat Netflix achter de schermen serieus overwoog om de serie stop te zetten. De discussie vond plaats tussen de technische en de Hollywood-kant van het verhaal. Uiteindelijk wonnen de creatievelingen het en mocht er een tweede seizoen gemaakt worden. Gek is dat niet, gezien de ontvangst van de show.

Daar komt overigens bij dat Netflix de serie ook nauwelijks in de markt gezet had. Dat had beter gekund en veranderde ook bij het tweede seizoen van de show. Ondertussen is er ook een derde reeks aangekondigd, die nu opgenomen wordt en uiteindelijk in juni 2019 te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De topseries die in december op Netflix verschijnen
Series / Nieuws

De topseries die in december op Netflix verschijnen

Heel veel nieuws!

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van december, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.

14 december: Chilling Adventures of Sabrina: Part 1: Chapter Eleven: A Midwinter's Tale
Een Christmas Special van hitserie Sabrina! Daarmee komt Netflix op 14 december. Daarin komen de heksen van de Church of Night samen om spookverhalen te vertellen. Het is een tijd waarin de wand tussen werelden op zijn dunst is en daarop wil Sabrina haar moeder spreken.1 december: Prison Break (seizoen 5)
Het vijfde seizoen van de serie was niet het beste, maar wel heel amusant. En nu komt het naar Netflix. Het lijkt erop dat Michael toch nog leeft, en dus gaan Lincoln en zijn maten naar hem op zoek.14 december: Voltron: Legendary Defender (seizoen 8)
Het achtste seizoen alweer van deze animatieserie. Vijf tieners moeten samen zien te werken in een intergalactische strijd tegen buitenaardse wezens onder leiding van de kwaadaardige King Zarkon.1 december: Family Guy (seizoen 16)
De avonturen van Peter Griffin en zijn familie zijn al aan het zestiende seizoen toe, dat begin december op Netflix zal verschijnen!14 december: Fuller House (seizoen 4)
De vierde reeks van deze voortzetting van Full House. DJ Fuller is de moeder van drie jonge jongens en weduwe. Samen met Stephanie (haar zus) en beste vriend Kimmy (en haar dochter), probeert ze het leven te managen.En verder…
Verschijnen ook deze series nieuw op Netflix in de eerste helft van december.

2 december:
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 5)

7 december:
Dogs of Berlin
Plan Coeur
El Recluso
Pine Gap
The Ranch (Part 6)
Nailed It! Holiday!
Super Monsters en de Wensster

14 december:
Cuckoo (seizoen 4)
Travelers (seizoen 3)
The Protector
Sunderland Til I Die
Tidelands
Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle
The Innocent Man

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mr. Mercedes' krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

'Mr. Mercedes' krijgt derde seizoen

Stephen King is populair!

Stephen King-serie Mr. Mercedes krijgt een derde seizoen. Dat meldt AT&T vandaag. De show is gebaseerd op de Bill Hodes-trilogie van de horrorschrijver. De titel van de serie is dezelfde als het eerste van de boeken, die ook nog de titels Finders Keepers en End of Watch meekregen.

Mr. Mercedes draait om de gepensioneerde politieagent Bill Hodges. Zijn laatste missie is het verslaan en oppakken van seriemoordenaar Brady Hartsfield. Het kat-en-muisspel tussen de twee is behoorlijk interessant om te zien. Eerder was het een serie die vooral als thriller met realistische elementen omschrijven kan worden, maar tegenwoordig is het een thriller met bovennatuurlijke elementen.

Het eerste seizoen was gebaseerd op het eerste van de drie boeken van Stephen King. Het tweede seizoen haalde inspiratie uit het tweede en het derde boek. Dat zal ook bij het derde seizoen het geval zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.