Nick Nolte in Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Nick Nolte in 'Star Wars: The Mandalorian'

Grote naam in grootse serie!

Bram de Groot, 3 december 2018 om 09:02

Deadline meldt dat Nick Nolte (Warrior, The Prince of Tides), genomineerd voor maar liefst drie Oscar, zich heeft toegevoegd aan de cast van de grootse Star Wars-serie The Mandalorian die Disney+ op dit moment opneemt.
Eerder werd duidelijk dat Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle) en Gina Carano (Deadpool) in de serie van schrijver en producent Jon Favreau te zien zijn. Pascal speelt de rol van een soort Jango en Boba Fett, een eenzame strijder binnen het Star Wars-universum.

Opvallend is dat Nolte ooit in beeld was om Han Solo te spelen, samen met namen als Christopher Walken, Glynn Turman en Kurt Russell. De rol ging uiteraard naar Harrison Ford.

De eerste aflevering van The Mandalorian wordt geregisseerd door Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels). Andere afleveringen komen in handen van Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) en Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

The Mandalorian speelt zich af na de val van de Empire en voor de opkomst van de First Order. Vermoedelijk eind 2019 op Disney+.

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws