search
'Richard Gere' in nieuw drama van Howard Gordon
Series / Nieuws

'Richard Gere' in nieuw drama van Howard Gordon

Hij zou ook worden aangesteld als executive producer...

Het lijkt er naar uit te zien dat niemand minder dan 'Richard Gere' dicht staat bij een overeenkomst met Apple. De overeenkomst zou in het bijzonder te maken hebben met betrekking tot een nog niet nader te noemen drama welke zal gebaseerd zijn op de Israëlische serie 'Bastards'.


Het project komt van de hand van niemand minder dan Howard Gordon (Homeland en 24) en zal bestaan uit acht afleveringen. De serie zal het verhaal vertellen van twee Vietnam veteranen en beste vrienden wiens levens plots overhoop worden gehaald wanneer een vrouw die ze allebei 50 jaar geleden graag hebben gezien komt te sterven in een auto-ongeluk. Het drama is gebaseerd op 'Nevelot', een project welke te zien was op het Israëlische kabelnetwerk 'HOT'. Deze serie kwam oorspronkelijk van de hand van Dror Sabo, Daphna Levin en Lee Yardeni. Ze was gebaseerd op de Yoram Kaniuk roman met dezelfde naam.

Gordon zal voor de nieuwe Apple serie dienst doen als showrunner naast Warren Leight (bekend van onder meer Law & Order: SVU). Beiden zullen ook dienst doen als executive producers naast Gere, Sabo, Yardeni, Avi Nir, Alon Shtruzman evenals Rachel Kaplan, Peter Traugott, Yoram Mokady en Mirit Toovi.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen