search

Ons nieuws van maandag 10 december 2018

'Richard Gere' in nieuw drama van Howard Gordon
Series / Nieuws

'Richard Gere' in nieuw drama van Howard Gordon

Hij zou ook worden aangesteld als executive producer...

Het lijkt er naar uit te zien dat niemand minder dan 'Richard Gere' dicht staat bij een overeenkomst met Apple. De overeenkomst zou in het bijzonder te maken hebben met betrekking tot een nog niet nader te noemen drama welke zal gebaseerd zijn op de Israƫlische serie 'Bastards'.

Het project komt van de hand van niemand minder dan Howard Gordon (Homeland en 24) en zal bestaan uit acht afleveringen. De serie zal het verhaal vertellen van twee Vietnam veteranen en beste vrienden wiens levens plots overhoop worden gehaald wanneer een vrouw die ze allebei 50 jaar geleden graag hebben gezien komt te sterven in een auto-ongeluk. Het drama is gebaseerd op 'Nevelot', een project welke te zien was op het Israƫlische kabelnetwerk 'HOT'. Deze serie kwam oorspronkelijk van de hand van Dror Sabo, Daphna Levin en Lee Yardeni. Ze was gebaseerd op de Yoram Kaniuk roman met dezelfde naam.

Gordon zal voor de nieuwe Apple serie dienst doen als showrunner naast Warren Leight (bekend van onder meer Law & Order: SVU). Beiden zullen ook dienst doen als executive producers naast Gere, Sabo, Yardeni, Avi Nir, Alon Shtruzman evenals Rachel Kaplan, Peter Traugott, Yoram Mokady en Mirit Toovi.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jodie Whittaker terug als 'Doctor Who'!
Series / Nieuws

Jodie Whittaker terug als 'Doctor Who'!

Ze maakt nog een seizoen.

Actrice Jodie Whittaker laat weten dat ze terugkeert voor een tweede reeks als Doctor Who. Eerder was er het gerucht dat de actrice al na 1 seizoen zou stoppen en dat samen met showrunner Chris Chibnall zou doen. Maar nu is er duidelijkheid: Whittaker gaat gewoon door.

Dat bevestigt ze tegenover The Hollywood Reporter. "Ik kan niet wachten weer opnieuw in de huid van de Doctor te kruipen. Het is zo'n ongelofelijke rol. Het is tot nu toe een buitengewone reis en ik ben er echt nog niet klaar voor om hem over te dragen."

Tijd om meer te maken dus! De vraag is wel nog even of Chibnall terugkeert voor deze nieuwe reeks. De serie blijft in elk geval goed scoren, zowel kritisch als qua kijkcijfers. Fans zijn echter wel enigszins teleurgesteld dat er nog geen duidelijke schurk is achter de schermen, maar de finale van gisteren gaf daar duidelijkheid over.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Charlie Cox over cancellen 'Daredevil'
Series / Nieuws

Charlie Cox over cancellen 'Daredevil'

Was er een verhaal voor het vierde seizoen?

Voor het eerst vertelt Charlie Cox over het cancellen van Daredevil op Netflix. De acteur was de eerste superheld van Marvel en Netflix, en speelde de rol vier jaar lang. Maar daar kwam onverwacht een einde aan, ondanks de goede kijkcijfers en sterke ontvangst.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Cox het volgende: "Velen van ons hadden verwacht dat we door konden gaan, en dat had ik al helemaal verwacht. De waarheid is, dat ik het gevoel had dat we nog veel verhalen te vertellen hadden, al begrijp ik de beslissing. Ik ben er alleen heel erg door teleurgesteld. Alleen is dit hoe de wereld werkt. Al betekenen deze personages veel voor mensen. Het is raar om te bedenken dat ik Matt Murdock mogelijk nooit meer zal spelen. Dat is een vreemd gevoel, omdat het personage de afgelopen jaren onderdeel was van mijn leven."

EW vroeg naar het vierde seizoen, waar Cox niet echt op in wilde gaan. Wel lijkt het erop dat er al een verhaal gepland was.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.