search
Greg Kinnear toegevoegd aan 'Twilight Zone'-reboot
Series / Nieuws

Greg Kinnear toegevoegd aan 'Twilight Zone'-reboot

Kinnear zal naast de eerder deze week aangekondigde Steven Yuen te zien zijn in de aflevering 'The Traveler'.

Greg Kinnear zal de hoofdrol spelen in een aflevering van de door CBS gemaakte reboot van The Twilight Zone, aldus Deadline. Kinnear zal in de aflevering The Traveler te zien zijn naast de eerder aangekondigde Steven Yuen. Alex Rubens schrijft het scenario van de aflevering. De veelzijdige Kinnear is momenteel te zien in het laatste seizoen van Netflix-serie House of Cards en werkt momenteel aan dramafilm Misbehaviour. Ook zal hij volgend jaar te zien zijn in een nieuwe verfilming van The War of the Worlds.


Eerder aangekondigde acteurs die hun opwachting zullen maken in The Twilight Zone zijn John Cho, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Allison Tolman en Jacob Tremblay. Tevens was al bekend dat Jordan Peele elke aflevering zal inleiden. De legendarische producent/scenarist Rod Serling deed dit eerder voor de oorspronkelijke The Twilight Zone tussen 1959-1964 en Forest Whitaker deed dit kort in een herleving uit 2002.

De nieuwe versie van The Twilight Zone wordt geproduceerd door CBS Television Studios, in samenwerking met Peeles Monkeypaw Productions en Simon Kinbergs Genre Films. Peele, Kinberg en Marco Ramirez doen dienst als uitvoerend producenten.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen