Nina Dobrev heeft het te druk voor 'Legacies'

De actrice sluit een verschijning in de serie voorlopig uit...

Geoffrey Ketels, 17-12-2018 19:24

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is algemeen bekend dat de serie 'Legacies' er haar hand niet voor om draait om namen te laten vallen van bekende acteurs en actrices uit 'The Vampire Diaries' en 'The Originals'. De vraag is echter hoe ver ze precies zullen gaan om ook de grootste naam van de oorspronkelijke TVD-serie binnen te halen.
Tot dusver hebben verschillende leden van de cast van The Vampire Diaries en The Originals hun opwachting gemaakt in Legacies. Het ging daarbij niet alleen om Matt Donovan (gespeeld door Zach Roerig), maar ook om Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen). Ondanks het feit dat beiden een belangrijke rol hadden in de oorspronkelijke TVD-serie moet het gezegd dat er grotere namen aangehaald kunnen worden die fans misschien wel (nog) liever zien opduiken. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan Bonny, Damon, Stefan of natuurlijk Elena! Vooral deze laatste actrice is een vaak uitgedrukte wens van veel fans. Of die wens ooit zal worden ingewilligd is echter nog maar zeer de vraag.

Het feit dat een opwachting van Nina Dobrev in Legacies bijzonder twijfelachtig is, is niet zozeer te wijten aan de productie van de reeks, maar wel aan de actrice zelf. Zij heeft het namelijk momenteel behoorlijk druk dankzij haar nieuwe CBS sitcom, 'Fam'.

Dobrev zelf liet eveneens al optekenen dat ze op dit ogenblik waarschijnlijk niet de mogelijkheid heeft om haar opwachting te maken in Legacies. Het lijkt er dus naar uit te zien dat fans (nog even?) op hun honger zullen blijven zitten...

Bron: TV.com

Lees meer over: Legacies, serie, Nina Dobrev

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam