search
'The Orville' krijgt een grootser en intenser tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Orville' krijgt een grootser en intenser tweede seizoen

Ze krijgt bovendien ook meer afleveringen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van de serie 'The Orville'! Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat het tweede seizoen van deze reeks niet alleen nog grootser, maar vooral ook nog spannender zal worden. Bovendien staat het tweede seizoen sowieso garant voor meer kijkplezier. In vergelijking met het eerste seizoen (welke goed was voor 12 episodes) bestaat het tweede seizoen immers uit in totaal 14 afleveringen!


"Het eerste seizoen van elke reeks staat eigenlijk vooral in het teken van aftasten en aanvoelen wat er goed werkt en wat niet", aldus Adrianne Palicki. "We waren allemaal zo blij om vast te kunnen stellen dat eigenlijk alles gewoon vanaf het begin goed werkte. In het tweede seizoen zijn de reizen die worden ondernomen groter en bovendien ook intenser. Dit jaar hebben we eigenlijk allemaal het gevoel dat we kleine films maken en dat elke aflevering opnieuw. Bovendien is de kwaliteit van het tweede seizoen gewoon ook helemaal anders."

Bovenstaande belooft in ieder geval heel wat goeds voor fans van 'The Orville'! Kijk jij al uit naar het tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen