search

Ons nieuws van dinsdag 25 december 2018

'Timeless' finale best bekeken aflevering in tijden
Series / Nieuws

'Timeless' finale best bekeken aflevering in tijden

Toch nog met een knal.

Afgelopen donderdag eindigde Timeless met een spectaculaire, twee uur durende finale. Waar de serie door NBC stopgezet werd na dit seizoen, blijkt de finale van de show wel goed te hebben gescoord op televisie. Sterker nog: het is de best bekeken aflevering van de serie sinds de finale van het eerste seizoen.

De finale werd door 3,22 miljoen mensen bekijken en scoorde een rating van 0,6. De rating is consistent voor beide uren van de finale. 3,5 miljoen mensen stemden af op het eerste deel van de finale en 3 miljoen op het tweede. Dat kwam vermoedelijk doordat er een grote stroomstoring was in Philadelphia, waar het vierde grootste aantal tv-kijkers van de Verenigde Staten zit.

De serie werd na 1 seizoen stopgezet, maar kreeg na vele fanreacties een revival van NBC en Sony Pictures Television. Daarna werd de serie na het tweede seizoen alsnog stopgezet. Om er een mooi einde van te maken, kreeg men de kans met een twee uur durende special het geheel te eindigen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel veel details 'Pennyworth'
Series / Nieuws

Heel veel details 'Pennyworth'

Meer informatie over de Batman-prequel.

De productie van Pennyworth, de prequel op Batman, zal volgend jaar van start gaan. Voordat het zover komt, is er nu een uitgebreide omschrijving van enkele hoofdpersonen vrijgegeven.

De serie wordt een retro en R-Rated interpretatie van het verhaal van Alfred Pennyworth, de butler van Batman. We zien hem als hij ergens in de twintig is en net terugkomt van zijn tijd als soldaat voor de SAS. In het Londen van de jaren zestig werkt hij samen met Thomas Wayne, om te strijden met een criminele groep die bekend staat als de Raven Society.

That Hashtag Show meldt nu dat Alfred gezelschap krijgt van Martha Kane, Marcus 'Bazza' Barrington, Wallace McDuff, Lord Hardwood, Bet Sykes, Peggy Sykes en Esmé. Alfred Pennyworth wordt op de eerste plaats omschreven als een man die verscheurd wordt tussen het eren van het nalatenschap van zijn vader als man die het land gediend heeft en het vooruitzicht om zelf succesvol zakenman te worden. Thomas Wayne is verder een rijke all American hero, die iets te hard is in zijn zoektocht naar rechtvaardigheid.

Martha Kane is de toekomstige moeder van Bruce Wayne, en een dappere maar soms roekeloze vrouw die probeert iedereen die onderdrukt wordt te helpen. Bazza is een casanova uit Barbados en al jarenlang bevriend met Alfred. Wallace McDuff staat verder bekend als een Schotse vriend van Alfred die soms iets teveel drinkt.

Andere personages zijn nog Lord Hardwood, een rijke Engelsman die een sadistische kant moet verbergen onder al zijn charme. Dan is er nog Bet Sykes, een gemene schurk met bijzondere aantrekkingskracht. Peggy Sykes zal ook zo nu en dan te zien zijn en is een dominatrix. Esmé is de laatste van wie we een omschrijving hebben; zij is een vrouw die voor een nachtclub werkt en probeert iets van het leven te maken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zes opvallende personageposters 'Doom Patrol'
Series / Posters

Zes opvallende personageposters 'Doom Patrol'

Eindelijk meer materiaal.

Na een eerste teaser is nu ook een zestal personageposters vrijgegeven voor DC Universe-serie Doom Patrol. Die toont ons de grootste helden in de serie van DC Universe, de streamingdienst die eerder dit jaar met succes gelanceerd werd en volgend jaar op volle stoom zal zijn.

De zes posters tonen ons de voornaamste leden van Doom Patrol: The Chief (Timothy Dalton), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade), Elasti-Woman (April Bowlby), Negatieve Man (Matt Bomer) en Robotman (Brendan Fraser). Zij moeten samenwerken nadat ze allemaal een gruwelijk ongeluk hebben meegemaakt waardoor ze bovenmenselijke krachten krijgen en er minder mooi uitgekomen zijn dan ze waren. Dankzij The Chief werken ze samen om de Aarde te beschermen tegen alle bedreigingen die ze maar tegenkomen. Maar de wereld wil eigenlijk niets met hen te doen hebben, wat hun werk flink bemoeilijkt.

In 2019 te zien op DC Universe en vermoedelijk ook op Netflix.












Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Black Mirror' een film?
Series / Nieuws

Krijgt 'Black Mirror' een film?

Laat het speculeren maar beginnen.

De toekomst ziet er goed uit voor fans van Black Mirror. De serie was erg populair op de BBC, maar werd daar na drie seizoenen stopgezet. Netflix bestelde vervolgens een vierde reeks en boekte daar groot succes mee. Het vijfde is ondertussen in d emaak en lijkt ons nu een film te brengen.

Netflix heeft namelijk een beeld geplaatst van wat er komen gaat naar de streamingdienst. Op dat beeld zien we ook staan: Black Mirror: Bandersnatch. Daarvan werd eerst gedacht dat het een aflevering van Black Mirror zou zijn, maar nu horen we dat het een film is.

Dat staat in elk geval op de pagina van Netflix zelf. De film heeft geen omschrijving, en er is eigenlijk ook niets bekend over wat het ons moet brengen. In elk geval was aan het einde van het vierde seizoen van Black Mirror een teaser te zien voor het vijfde, waarin te lezen viel dat de toekomst mooier dan ooit is voor de franchise.

Op 28 december is de film al te zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans'-twist niet altijd zo gepland
Series / Nieuws

'Titans'-twist niet altijd zo gepland

Opvallend nieuws over de serie.

Het eerste seizoen van Titans laat hoofdpersoon Robin in een duistere situatie achter. Maar er is hoop. In de after credits scène zagen we een teaser voor het volgende seizoen, waar showrunner Greg Walker over sprak met de site Entertainment Weekly.

Lees enkel verder als je de serie al gezien hebt.

Aan het einde van de aftiteling was kort te zien hoe een superhond uit het Cadmus-lab breekt. Die hond is Krypto, en het kind dat hem meeneemt is Connor Kent, a.k.a. Superboy. Showrunner Walker vertelt dat het niet altijd zo gepland was:


"Het was niet vanaf dag één zo gepland. Of misschien hadden Geoff Johns en Akiva Goldsman het wel in hun hoofd, maar het gewoon nooit gedeeld. Het was in elk geval niet iets waar we pas op het laatst mee kwamen. Ik denk dat we wisten dat dit een opwindende richting zou zijn voor de fans en voor ons."

Een volgend seizoen zal vermoedelijk volgend jaar te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Orville' krijgt een grootser en intenser tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Orville' krijgt een grootser en intenser tweede seizoen

Ze krijgt bovendien ook meer afleveringen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van de serie 'The Orville'! Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat het tweede seizoen van deze reeks niet alleen nog grootser, maar vooral ook nog spannender zal worden. Bovendien staat het tweede seizoen sowieso garant voor meer kijkplezier. In vergelijking met het eerste seizoen (welke goed was voor 12 episodes) bestaat het tweede seizoen immers uit in totaal 14 afleveringen!

"Het eerste seizoen van elke reeks staat eigenlijk vooral in het teken van aftasten en aanvoelen wat er goed werkt en wat niet", aldus Adrianne Palicki. "We waren allemaal zo blij om vast te kunnen stellen dat eigenlijk alles gewoon vanaf het begin goed werkte. In het tweede seizoen zijn de reizen die worden ondernomen groter en bovendien ook intenser. Dit jaar hebben we eigenlijk allemaal het gevoel dat we kleine films maken en dat elke aflevering opnieuw. Bovendien is de kwaliteit van het tweede seizoen gewoon ook helemaal anders."

Bovenstaande belooft in ieder geval heel wat goeds voor fans van 'The Orville'! Kijk jij al uit naar het tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.