NBC cancelt twee series

NBC cancelt twee series

Geoffrey Ketels, 26 december 2018 om 16:35

NBC heeft bekend gemaakt dat het niet verder gaat met twee van haar series. Het zou daarbij in eerste instantie gaan om 'Midnight, Texas'. Dit is enigszins opvallend, want de serie startte ijzersterk. Haar debuut in de zomer van 2017 was er dan ook één die de cast niet snel zal vergeten. Echter duurde het meer dan één jaar vooraleer het drama terug op de televisie verscheen. Bovendien was er ook het vertrek van showrunner Monica Owusu-Breen welke duidelijk zijn sporen had nagelaten. Ondanks het feit dat het tweede seizoen verscheen rond Halloween wist ze de vooropgestelde verwachtingen eigenlijk op geen enkel moment meer echt in te lossen.

Niet alleen 'Midnight, Texas' wordt afgevoerd. Ook de multicamera komedie 'Marlon' zal niet worden verlengd. De reeks die losjes was gebaseerd op het leven van de Wayans broers vertoont eigenlijk een beetje dezelfde geschiedenis als 'Midnight, Texas'. Ook het eerste seizoen van deze reeks begon immers uitstekend, maar het tweede wist nooit echt te overtuigen. Ondanks dit gegeven hadden fans van de serie toch nog steeds hoop op een vervolg. Die hoop werd nu door NBC dus duidelijk de kop ingedrukt.

NBC koos er eerder reeds voor om enkele van haar scripted series vaarwel te zeggen. Het ging daarbij niet alleen om 'Shades of Blue', maar ook om 'Reverie'.

Lees meer over: Midnight Texas, Marlon, serie, NBC

Populair nieuws