Ray Donovan krijgt zevende seizoen van Showtime

De productie gaat van start in de lente van 2019...

Geoffrey Ketels, 27-12-2018 23:57

De serie 'Ray Donovan' doet het werkelijk uitstekend voor Showtime. Sterker nog, ze doet het zo goed dat ze is uitgegroeid tot één van de best presterende series voor het netwerk tot dusver. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat Showtime bekend heeft gemaakt dat er met zekerheid een zevende seizoen van de reeks komt.
De bekendmaking met betrekking tot het verschijnen van een zevende seizoen komt er op het ogenblik dat het zesde seizoen op haar einde loopt. Het is ondertussen reeds bekend dat het zevende seizoen terug zal worden opgenomen in New York. De productie zal naar alle verwachting worden aangevat komende lente.

'Ray Donovan' zag voor het eerst het licht in 2013. Sinds haar lancering is er echter heel wat veranderd. Inmiddels is ze dan ook uitgegroeid tot één van de best bekeken series van Showtime ooit. Dat er zoveel seizoenen worden gelanceerd van 'Ray Donovan' is eigenlijk niet onverwacht. Niet alleen is er het succes van de reeks, daarnaast is het ook zo dat Showtime er om bekend staat haar populairste series maar wat graag gedurende enige tijd door te laten lopen. 'Homeland' is bijvoorbeeld inmiddels reeds toe aan haar achtste seizoen terwijl Shameless alweer tien seizoenen op de teller heeft staan.

Ben jij een fan van 'Ray Donovan'?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Ray Donovan, serie, Shameless, Homeland, Showtime

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie