search

Ons nieuws van donderdag 27 december 2018

Ray Donovan krijgt zevende seizoen van Showtime
Series / Nieuws

Ray Donovan krijgt zevende seizoen van Showtime

De productie gaat van start in de lente van 2019...

De serie 'Ray Donovan' doet het werkelijk uitstekend voor Showtime. Sterker nog, ze doet het zo goed dat ze is uitgegroeid tot één van de best presterende series voor het netwerk tot dusver. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat Showtime bekend heeft gemaakt dat er met zekerheid een zevende seizoen van de reeks komt.

De bekendmaking met betrekking tot het verschijnen van een zevende seizoen komt er op het ogenblik dat het zesde seizoen op haar einde loopt. Het is ondertussen reeds bekend dat het zevende seizoen terug zal worden opgenomen in New York. De productie zal naar alle verwachting worden aangevat komende lente.

'Ray Donovan' zag voor het eerst het licht in 2013. Sinds haar lancering is er echter heel wat veranderd. Inmiddels is ze dan ook uitgegroeid tot één van de best bekeken series van Showtime ooit. Dat er zoveel seizoenen worden gelanceerd van 'Ray Donovan' is eigenlijk niet onverwacht. Niet alleen is er het succes van de reeks, daarnaast is het ook zo dat Showtime er om bekend staat haar populairste series maar wat graag gedurende enige tijd door te laten lopen. 'Homeland' is bijvoorbeeld inmiddels reeds toe aan haar achtste seizoen terwijl Shameless alweer tien seizoenen op de teller heeft staan.

Ben jij een fan van 'Ray Donovan'?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
IG-88 te zien in Star Wars-serie 'The Mandalorian'
Series / Foto's

IG-88 te zien in Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Krijgen we meer personages uit de originele trilogie te zien?

Het lijkt er verdacht veel op dat de grootse Star Wars-serie The Mandalorian van Disney+ flink wat elementen gaat lenen uit de originele Star Wars-trilogie. Schrijver en producent Jon Favreau deelde ter gelegenheid van deze kerstdagen een foto van de droid IG-88.

IG-88 was kort te zien in de tweede Star Wars-film The Empire Strikes Back 1980, oftewel episode V. De droid kwam samen met de premiejagers Boba Fett, Dengar, Bossk, Zuckuss en 4-LOM in beeld. Het is nog niet duidelijk of de andere premiejagers te zien zullen zijn. Recent meldde Making Star Wars dat Bossk mogelijk te zien zou zijn in The Mandalorian, dus wie weet.

In The Mandalorian zien we een verhaal die volgt na de avonturen van Jango and Boba Fett. De vergelijkbaar personage, gespeeld door Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle), zal worden geïntroduceerd. Als een eenzame strijder zal hij door het Star Wars-universum reizen.

The Mandalorian is vermoedelijk vanaf eind 2019 te zien op Disney+.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt nieuwe Sherlock Holmes-serie
Series / Nieuws

Netflix maakt nieuwe Sherlock Holmes-serie

Maar met een twist.

Netflix maakt een nieuwe serie rond de legendarische detective Sherlock Holmes. Ditmaal althans niet gefocust op Holmes zelf, maar op het groepje straatjochies, de Irregulars, die hem in de boeken van Arthur Conan Doyle regelmatig hielpen. Zo verschaften ze de detective van informatie en hielden ze waar nodig een oogje in het zeil.

De serie wordt ontwikkeld door Tom Bidwell, die eerder voor de BBC en Netflix de serie Watership Down maakte. Voor Bidwell is het een droomproject, zo laat hij weten. "Sherlock Holmes had een groepje straatkinderen die hij gebruikte om aanwijzingen te verzamelen," aldus Bidwell. "In onze serie is Sherlock Holmes drugsverslaafd en een crimineel, terwijl de kinderen misdaden oplossen waar hij vervolgens alle credits voor claimt."

Bidwell laat weten dat hij dolblij is aan de serie te mogen werken, want hij loopt al tien jaar rond met het idee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.