De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Het is niet veel, maar er zit wel wat moois tussen.

Jim Pedd, 30 december 2018 om 12:29

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
De slimme eigenaar van een boekhandel vertrouwt op de kennis die hij via het internet van de vrouw van zijn dromen te weten komt, om haar verliefd op hem te laten worden.


Dieren vallen overal op de wereld mensen aan. Waarom is niet duidelijk. Het is aan een wetenschapper en een groep mensen om te achterhalen wat er ineens gebeurt.


Danny Konfino is politieagent die werkt voor een klein bureau. Hij is een opgewonden standje, waardoor hij vaak in de problemen komt, maar hij heeft het beste met iedereen voor.

Alexa en Katie zijn al hun hele leven beste vrienden. Ze hebben zin om naar het laatste jaar van de middelbare school te gaan, maar bedenken zich niet wat dat met zich meebrengt.


Het verhaal van een Indiase jongen die verliefd wordt op cricket. Hij ontdekt echter al snel dat het spel niet zo zuiver gespeeld wordt als hij dacht.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Memories of the Alhambra (2018) - S01E06Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Anime
Hi Score Girl (1 seizoen | 2018)

Documentaire
Murder Mountain (1 seizoen | 2018)

Drama
Hymn of Death (1 seizoen | 2018)

Reality
Instant Hotel (1 seizoen | 2018)


Lees meer over: Netflix, Topseries, You, Zoo, Hashoter Hatov, Alexa and Katie, Selection Day

Populair nieuws