search
Tweede seizoen 'The Punisher' waarschijnlijk het laatste...
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Punisher' waarschijnlijk het laatste...

Actrice Deborah Ann Woll denkt alvast van wel...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Is er nog een toekomst voor de serie 'The Punisher' na het tweede seizoen? Het minste wat we kunnen zeggen is dat Netflix de fans in de aanloop naar het tweede seizoen wel voldoende warm heeft weten te houden. Regelmatig werd er niet alleen uitgepakt met nieuwe trailers, daarnaast verschenen er ook diverse posters. Ondanks de positieve vibe die rond het tweede seizoen hangt dropte actrice Deborah Ann Woll op Instagram een klein bommetje. Ze liet namelijk optekenen dat ze waarschijnlijk voor het laatst in de huid zal kruipen van haar personage 'Karen Page'. Toch geeft de actrice fijntjes mee dat ze blijft hopen op een derde seizoen.


Niet alleen het bericht op Instagram van Woll doet vermoeden dat het tweede seizoen van 'The Punisher' zomaar eens het laatste zou kunnen zijn. Netflix heeft er recent namelijk reeds voor gekozen om verschillende andere superhelden series naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Zowel Iron Fist, Luke Cage als recent nog Daredevil gingen al voor de bijl. Op moment van schrijven is de serie 'The Defenders' nog niet officieel gecanceld, maar dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat er eigenlijk nooit echt een tweede seizoen in de planning heeft gestaan.

Fans van 'The Punisher' krijgen in ieder geval nog een mooi tweede seizoen voor de kiezen, maar of ze ook daarna hun tanden nog in een vervolg zullen kunnen zetten is op dit ogenblik nog maar zeer de vraag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen