search

Ons nieuws van maandag 14 januari 2019

Tweede seizoen 'The Punisher' waarschijnlijk het laatste...
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Punisher' waarschijnlijk het laatste...

Actrice Deborah Ann Woll denkt alvast van wel...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Is er nog een toekomst voor de serie 'The Punisher' na het tweede seizoen? Het minste wat we kunnen zeggen is dat Netflix de fans in de aanloop naar het tweede seizoen wel voldoende warm heeft weten te houden. Regelmatig werd er niet alleen uitgepakt met nieuwe trailers, daarnaast verschenen er ook diverse posters. Ondanks de positieve vibe die rond het tweede seizoen hangt dropte actrice Deborah Ann Woll op Instagram een klein bommetje. Ze liet namelijk optekenen dat ze waarschijnlijk voor het laatst in de huid zal kruipen van haar personage 'Karen Page'. Toch geeft de actrice fijntjes mee dat ze blijft hopen op een derde seizoen.

Niet alleen het bericht op Instagram van Woll doet vermoeden dat het tweede seizoen van 'The Punisher' zomaar eens het laatste zou kunnen zijn. Netflix heeft er recent namelijk reeds voor gekozen om verschillende andere superhelden series naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Zowel Iron Fist, Luke Cage als recent nog Daredevil gingen al voor de bijl. Op moment van schrijven is de serie 'The Defenders' nog niet officieel gecanceld, maar dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat er eigenlijk nooit echt een tweede seizoen in de planning heeft gestaan.

Fans van 'The Punisher' krijgen in ieder geval nog een mooi tweede seizoen voor de kiezen, maar of ze ook daarna hun tanden nog in een vervolg zullen kunnen zetten is op dit ogenblik nog maar zeer de vraag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser trailer 'Game of Thrones' onthult premièredatum!
Series / Trailer

Teaser trailer 'Game of Thrones' onthult premièredatum!

Zet je klok alvast maar gelijk!

Gisteren ging het lang verwachte derde seizoen van True Detective in première op HBO en als toetje tracteerde de zender de kijkers op een teaser trailer voor het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones!

De nog weinig onthullende video is een speciaal gemaakte teaser zonder daadwerkelijke beelden uit het aankomende seizoen. We zien de nog levende Stark-familieleden Jon Snow (Kit Harrington), Sansa Stark (Sophie Turner) en Arya Stark (Maisie Williams) die een bezoek brengen aan de crypte onder de Red Keep.

Het achtste seizoen keert op 14 april terug met zes avondvullende afleveringen. De laatste aflevering wordt naar verwachting op 19 mei uitgezonden. Overigens verschijnen de afleveringen een dag later op de Nederlandse HBO. Na afronding wordt het uitkijken naar de prequelserie die zich geruime tijd afspeelt voor de moederserie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'The Walking Dead' krijgt 10e seizoen
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Walking Dead' krijgt 10e seizoen

De boel gaat doorrrr!

AMC heeft het nog niet officieel gemaakt, maar het lijkt erop dat The Walking Dead een tiende seizoen krijgt. De serie heeft dit negende seizoen te maken met teruglopende kijkcijfers, maar dat maakt de zender niet veel uit: zelfs ondanks de lagere cijfers, is het nog altijd een van de best bekeken series op de Amerikaanse televisie.

Showrunner Angela Kang vertelde afgelopen november zelfs al dat ze bezig was met het ontwikkelen van een tiende seizoen. Oud-castleden spreken verder al over een terugkeer, waaronder Andrew Lincoln, die na zijn afscheid van de rol van Rick mogelijk als regisseur terug keert.

Verder is het nog de vraag waar het seizoen heen gaat, al kunnen we gezien de komst van de doodenge Whisperers wel een gokje wagen. Voordat het zover is krijgen we eerst nog wat afleveringen van het negende seizoen te zien, dat nog niet van start is met zijn tweede helft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.