Spock in de steek gelaten door logica in 'Star Trek: Discovery'

Spock in de steek gelaten door logica

Opvallend nieuws over het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 16 januari 2019 om 10:12

In het tweede seizoen van Star Trek: Discovery speelt Ethan Peck de rol van Spock. We zien hem jaren voordat hij de assistent wordt van Captain Kirk op de Enterprise, en nu horen we dat we hem op een dieptepunt zien.
“Natuurlijk zijn er nog een boel vragen overgebleven na het vorige seizoen,” aldus showrunner Alex Kurtzman. “Waarom heeft Spock zijn halfzus Michael Burnham nooit genoemd? Dat is een vraag waar we het publiek een antwoord op moeten geven. En een van de dingen waar ik het meest enthousiast van wordt, is dat dit seizoen echt een onverteld hoofdstuk uit het leven van Spock is.”

Volgens Kurtzman is dit een Spock die nog niet weet hoe hij met zijn logische brein om moet gaan. Een Spock die teveel emoties heeft, maar ook door logica in de steek gelaten is. “Hij probeert uit te zoeken wie hij is en wat de signalen betekenen en wat de red angel is. Het is door zijn erg gecompliceerde relatie met Michael, dat hij de Spock wordt die we kennen uit The Original Series, en waar dit seizoen voornamelijk om draait.”

Vanaf vrijdag te streamen op Netflix!

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Discovery, Netflix, CBS All Access, Ethan Peck, Spock

Populair nieuws