Michelle Yeoh krijgt eigen Star Trek-serie!

Michelle Yeoh krijgt eigen Star Trek-serie!

Fantastisch nieuws voor fans van Star Trek: Discovery.

Jim Pedd, 16 januari 2019 om 12:20

Goed nieuws voor fans van Star Trek: Discovery en dan helemaal voor fans van de Maleisische actrice Michelle Yeoh. Ze was al te zien in de serie als Captain Philippa Georgiou en krijgt nu een eigen serie. Dat nadat we vorig jaar hoorden dat CBS All Access daar al over nadacht.
Sindsdien zijn er constant geruchten over geweest, al werden die veelal ontkend. Nu meldt Deadline dat CBS begonnen is met het ontwikkelen van de serie. Alex Kurtzman, die de franchise vormgeeft, vertelt dat de serie het verhaal van Georgiou voortzet en haar rol als lid voor de geheime black ops divisie van Starfleet bekijkt.

“Michelle heeft het glazen plafond doorbroken, grenzen verlegd en verbaast ons al decennia met haar aanwezigheid. Als mens houd ik van haar. Als actrice vind ik haar ongelofelijk.”

Aaron Baiers, Bo Yeon Kim en Erika Lippoldt hebben getekend als uitvoerend producenten van de serie, die zich nu in pre-productie bevindt. Daarmee heeft CBS drie series in de maak: Star Trek: Discovery, Picard en deze.

Bron: Deadline

Lees meer over: Star Trek, Discovery, Michelle Yeoh, Captain Philippa Georgiou, CBS All Access

Populair nieuws