search
Pedro Pascal over gruwelijke aflevering 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Pedro Pascal over gruwelijke aflevering 'Game of Thrones'

Let op: spoilers!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

In een interview met Access Hollywood, ging acteur Pedro Pascal, die in HBO-serie Game of Thrones te zien was als Oberyn Martell, ofwel The Viper, in op de laatste gebeurtenissen rond zijn personage. Mocht je de aflevering die gisterenavond in Nederland te zien was, The Mountain and the Viper nog niet gezien hebben, waarschuwen je alvast voor spoilers.


In de aflevering zien we hoe de Viper de Mountain bijna weet te verslaan in een mooi gemaakt gevecht. Maar in zijn arrogantie probeert Oberyn de Mountain te dwingen tot een bekentenis. Die krijgt hij, maar dat moet hij met zijn leven bekopen.

Pascal blijkt zijn personage nu al te missen. "Het is afschuwelijk," begon hij. "Het breekt mijn hart. Ik houd van het personage. Misschien hielp dat me bij het spelen van Oberyn. De redden waarom ik me zo met hem kon identificeren is omdat ik van hem hield. Ik vond hem geweldig. Hij was erg, erg eerbaar en erg progressief en gewoon geweldig. Hij was een bad-ass, niet alleen omdat hij goed kan vechten, maar ook omdat hij alles wil neuken wat los en vast zit. Het is zijn gevoel voor moraliteit waarmee ik me kan identificeren. Dus het was moeilijk voor me om mezelf te distantiƫren van het personage, vooral met de manier waarop hij dood gaat."

Nu hij dood is, rest natuurlijk nog de vraag of Pascal Oberyn ooit nog eens zou willen spelen in bijvoorbeeld een spin-off. "Natuurlijk! Alles wat me kan helpen bij het rouwen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen