search
Tweede promo laatste seizoen 'True Blood'
Series / Trailer

Tweede promo laatste seizoen 'True Blood'

Weer wat nieuwe beelden van de serie.



Er is een tweede trailer vrijgegeven voor het zevende en laatste seizoen van HBO-serie True Blood. De eerste aflevering van het laatste seizoen gaat al op 22 juni in première, dus zal HBO er de komende tijd waarschijnlijk nog flink wat promotiemateriaal tegenaan gooien. Waaronder dus bovenstaande trailer.

De eerste aflevering van dit zevende seizoen draagt de titel Jesus Gonna Be Here en heeft al een synopsis: Een groep H-vamps slaat door bij de vampier-mens mixer van Bellefleur's, met schokkende gevolgen. Terwijl Sookie (Anna Paquin) vlucht voor de beschuldigingen dat ze schuld heeft aan de chaos in Bon Temps, wordt het één vampier voor elk mens-plan doorgezet. En terwijl een opstand onder leiding van redneck Vince (Brett Rickaby) om de hoek loert, krijgt Bill (Stephen Moyer) hulp uit een onverwachte hoek.

True Blood speelt zich af in een wereld waar vampiers en mensen naast elkaar leven. Dat komt omdat er een nieuw synthetisch bloed ontwikkeld is, waardoor vampiers niet langer hoeven te leven van mensenbloed. Centraal in het verhaal staan de escapades van half-fee en serveerster Sookie Stackhouse (Paquin) en haar vrienden: vampier Bill Compton (Moyer) en vampier Eric Northman (Alexander Skarsgård).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen