search
'Constantine' krijgt premièredatum
Series / Nieuws

'Constantine' krijgt premièredatum

De serie gaat op 24 oktober in première.



NBC heeft de premièredatum van zijn aankomende DC-serie Constantine bekend gemaakt. De eerste aflevering gaat in de Verenigde Staten op 24 oktober in première en is van 22:00 tot 23:00 te zien. Gezien het late tijdstip, kunnen we er vanuit gaan dat de serie in elk geval redelijk duister wordt.

De titelrol wordt gespeeld door Matt Ryan. Met zijn grote kennis van de duistere kunsten en gevoel voor humor, strijdt Constantine voor het goede. Althans, dat deed hij. Want zijn ziel was al veroordeeld tot de hel en daarom besloot hij om zijn leven als bestrijder van het kwaad achter zich te laten. Als demonen Liv (Lucy Griffiths) de dochter van zijn beste vriend aanvallen, besluit hij uit zijn pensioen te komen. Hij moet alles doen in zijn macht om haar te redden.

Al snel blijkt dat Livs derde oog, dat haar de mogelijkheid geeft werelden te zien voorbij de onze en bovennatuurlijke gebeurtenissen te voorspellen, een bedreiging is voor een mysterieus nieuw kwaad dat in de schaduwen opgroeit. Nu is het niet alleen Liv die beschermd moet worden; de engelen worden ook bezorgd. Dus, samen moeten Constantine en Liv door het land reizen en haar krachten gebruiken om de demonen te bestrijden die de Aarde bedreigen. Wellicht is er dan ook hoop voor Constantine en zijn ziel…

Aanbevolen artikelen