Promo '24: Live Another Day' aflevering 7

In de nasleep van een dodelijke schietpartij komen Jack en Kate weer voor een moeilijke situatie te staan.

Jim Pedd, 03-06-2014 14:35


Er is een nieuwe promo vrijgegeven van actieserie 24: Live Another Day. In de promo voor Day 9: 5:00-6:00 P.M. zien we dat Jack Bauer (Kiefer Sutherland) weer terug in actie komt. De serie die in de Verenigde Staten op Fox te zien is, is ondertussen aan zijn zevende aflevering toe.

De synopsis van deze aflevering luidt als volgt.

Na een intense en dodelijke schietpartij, vinden Jack (Sutherland) en Kate (Yvonne Strahovski) zich in een race tegen de klok om het leven van een belangrijke speler, gebonden aan een dreigende terroristische aanslag, te redden. Ondertussen moet Jordan Reed (Giles Matthey) zich in het veld melden voor een gevaarlijke missie. Daarna, nadat President Heller (William Devane) het gesprek aangaat met Margot (Michelle Fairley), om haar te laten stoppen met haar gruwelijke aanvallen, komt hij voor een ondenkbare, alles veranderende beslissing te staan.

Op maandag 9 juni gaat de aflevering in de Verenigde Staten in première.

Lees meer over: 24 live another day, 24, kiefer sutherland, promo, day 9, aflevering 7, jack bauer, william devane, stephen fry, michelle fairley, giles matthey, yvonne strahovski

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix