Riverdale spinoff 'Katy Keene' scoort pilot order

Riverdale spinoff Katy Keene scoort pilot order

Wordt de spinoff even succesvol als Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina?

Geoffrey Ketels, 24 januari 2019 om 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De spinoff van de razend populaire serie 'Riverdale' heeft een pilot order op zak. Het is Roberto Aguirre-Sacasa die is aangesteld als showrunner voor de pilot. Hij is bovendien ook verantwoordelijk voor het schrijven van het script samen met Michael Grassi. De spinoff zal het doen en laten volgen van de vier iconische Archie Comics personages. Uiteraard is er ook een speciale rol weggelegd voor 'Katy Keene'.
Het personage Katy Keene was een model, actrice evenals zangeres welke voor het eerst werd geïntroduceerd in het jaar 1945. Het personage is een uitvinding van Bill Woggon. Het project wordt uitgegeven door Warner Bros. waar Berlanti een mooie deal op zak heeft. Hij is aangesteld als executive producer samen met Berlanti Productions topper 'Sarah Schechter' en Archie CEO 'Jon Goldwater'.

Alles bij elkaar gezien kan dit dus het derde deel gaan worden in de Riverdale franchise. Dit uiteraard na de originele 'Riverdale' reeks evenals de 'Chilling Adventures of Sabrina'. Beide series zijn erg succesvol en ook de verwachtingen met betrekking tot de nieuwe spinoff zijn hoog gespannen.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Riverdale, serie, Katy Keene, Chilling Adventures of Sabrina

Populair nieuws