Naomi Watts over 'Game of Thrones' prequel

Naomi Watts over 'Game of Thrones' prequel

Het wordt spannend!

Jim Pedd, 29 januari 2019 om 10:07

Actrice Naomi Watts speelt straks de hoofdrol in de nieuwe serie van HBO die zich afspeelt in de wereld van Game of Thrones. Tijdens het Sundance Film Festival probeerde Variety wat los te peuteren over de serie. Details gaf ze niet, maar algemeenheden wel.
“Denk je echt dat ik je daarover ga vertellen? Probeer je me soms te pakken op een moment dat ik even niet oplet?” lachte de actrice. “Maar kijk, het is een fantastische wereld, niet waar? Ik denk dat er veel geweldige elementen in de serie zitten die het erg aantrekkelijk en opwindend maken. Ik wil mezelf niet in een diep gat graven, maar ik kan je alleen maar zeggen dat het gewoon heel opwindend zal zijn. Dat zal ik opnieuw en opnieuw blijven zeggen, steeds maar weer.”

De serie gaat binnenkort beginnen met de opnames. Die moeten in elk geval volgens HBO-chef Casey Bloys dit jaar nog van start. De serie speelt zich af in de wereld van Westeros, maar vele duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. We leren veel over waar de White Walkers en andere bovennatuurlijke elementen vandaan kwamen.

Bron: Variety

Lees meer over: Game of Thrones, Prequel, Naomi Watts, HBO

Populair nieuws