search

Ons nieuws van dinsdag 29 januari 2019

Vier nieuwe castleden voor 'Twilight Zone'-reboot
Series / Nieuws

Vier nieuwe castleden voor 'Twilight Zone'-reboot

O.a. Taissa Farmiga en Rhea Sheehorn zullen te zien zijn in de veelbelovende reboot.

Deadline meldt vandaag dat Taissa Farmiga (The Mule), Rhea Seehorn (Better Call Saul), Luke Kirby (The Deuce) en Ike Barinholtz (The Oath) allen zijn toegevoegd aan de cast van de reboot van The Twilight Zone voor CBS All Access.

Welke personages de vier zullen spelen of in welke aflevering zij hun opwachting zullen maken is nog onbekend. De genoemde acteurs zullen hun opwachting maken naast eerder aangekondigde namen als John Cho, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Allison Tolman en Jacob Tremblay. Een behoorlijk getalenteerde cast dus!

Eerder werd al bekend dat Jordan Peele (Get Out) zal fungeren als de persoon die elke aflevering zal inleiden. Eerdere versies werden gepresenteerd door de legendarische Rod Serling (1959-1964) en Forest Whitaker (2002).

De eerste afleveringen van de Twilight Zone-reboot worden later dit jaar verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Naomi Watts over 'Game of Thrones' prequel
Series / Nieuws

Naomi Watts over 'Game of Thrones' prequel

Het wordt spannend!

Actrice Naomi Watts speelt straks de hoofdrol in de nieuwe serie van HBO die zich afspeelt in de wereld van Game of Thrones. Tijdens het Sundance Film Festival probeerde Variety wat los te peuteren over de serie. Details gaf ze niet, maar algemeenheden wel.

"Denk je echt dat ik je daarover ga vertellen? Probeer je me soms te pakken op een moment dat ik even niet oplet?" lachte de actrice. "Maar kijk, het is een fantastische wereld, niet waar? Ik denk dat er veel geweldige elementen in de serie zitten die het erg aantrekkelijk en opwindend maken. Ik wil mezelf niet in een diep gat graven, maar ik kan je alleen maar zeggen dat het gewoon heel opwindend zal zijn. Dat zal ik opnieuw en opnieuw blijven zeggen, steeds maar weer."

De serie gaat binnenkort beginnen met de opnames. Die moeten in elk geval volgens HBO-chef Casey Bloys dit jaar nog van start. De serie speelt zich af in de wereld van Westeros, maar vele duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. We leren veel over waar de White Walkers en andere bovennatuurlijke elementen vandaan kwamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Richard Armitage in Netflix-thriller
Series / Nieuws

Richard Armitage in Netflix-thriller

Gaaf nieuws!

Richard Armitage heeft getekend voor de hoofdrol in Netflix-serie The Stranger. Het wordt een limited series met acht afleveringen en de boel wordt gebaseerd op een werk van schrijver Harlan Coben. Het is daarmee de tweede serie die gemaakt wordt binnen de samenwerking tussen de streamingdienst en de schrijver.

Armitage heeft voor de hoofdrol van Adam Price getekend. Hij is een vader met een gelukkig huwelijk. Maar zijn leven komt op de kop te staan als een vreemdeling hem over een geheim van zijn vrouw vertelt. De onthulling maakt dat Adam verzeild raakt in een grotere wereld van samenzweringen en gevaar.

De achtdelige thriller wordt in maart in productie genomen. Eerder maakte Netflix al Harlan Coben-serie Safe en hetzelfde productieteam is aangesteld voor deze tweede serie. Coben, Nicola Shindler en Danny Brockelhurst zijn zodoende uitvoerend producenten en Brockelhurst is de voornaamste schrijver.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.