search
Dick Wolf pakt uit met alweer een spin-off
Series / Nieuws

Dick Wolf pakt uit met alweer een spin-off

De meest gezochte criminelen ter wereld staan centraal!

Dat Dick Wolf niet vies is van een spin-off is inmiddels wel bekend. De laatste jaren lanceerde hij menig aantal spin-offs die vaak wel verrassend goed wisten uit te pakken. Ook nu lijkt de honger van Wolf nog lang niet te zijn gestild, in tegendeel. The Hollywood Reporter heeft namelijk aangekondigd dat er een nieuwe spin-off in de maak is, deze keer van de CBS-serie 'FBI'.


Volgens The Hollywood Reporter zal er een zogenaamde 'planted episode' verschijnen in de FBI reeks van 'FBI: Most Wanted'. Ondanks het feit dat het tot dusver nog niet bekend is wanneer de episode precies te zien zal zijn is de algemene verwachting dat dit waarschijnlijk ergens in de loop van deze lente zal zijn. Een behoorlijk pittig detail is ook terug te vinden in de overeenkomst die CBS heeft afgesloten met Dick Wolf en Universal Television. In de overeenkomst staat namelijk te lezen dat CBS verplicht is om een enorme boete te betalen wanneer blijkt dat ze na de pilot niet verder zal gaan met de reeks.

Over het concept van 'FBI: Most Wanted' lijkt weinig twijfel te bestaan. Ze zou de kijker dan ook de divisie van de FBI laten volgen die op zoek gaat naar 's werelds meest gezochte criminelen en terroristen. Over de cast is tot dusver nog helemaal niets bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen