Verrassende trailer 'Agents Of S.H.I.E.L.D.'!

Wie zien we daar?

Bram de Groot, 30-01-2019 23:45

Marvel Entertainment en ABC hebben de trailer voor Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen zes vrijgegeven. En in die beelden een grote verrassing. Mocht je niet gespoild willen worden, kijk dan een andere kant op!

Bovenstaande beelden bevestigen de terugkeer van Agent Coulson, de rol van Clark Gregg. Het zijn niet de beelden aan het begin van de trailer, maar juist de laatste seconde waarin we de vermoedelijk levende Agent Coulson zien. Hoe kan dit?

Er wordt door de fans verondersteld dat de serie gaat inhaken op de gebeurtenissen in de MCU-film Captain Marvel, waarin de Skrulls voorkomen. Zou die film onthullen dat Coulson al die tijd een Skrull is geweest?

Overigens krijgen we in seizoen zes ook meer te zien van Fitz (Iain De Caestecker). Ondanks dat hij verdwaald is in de ruimte, verklapt de trailer dat hij weer gevonden zal worden. In juli 2019 gaat Agents of S.H.I.E.L.D. weer verder!

Bron: Marvel

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 4, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2017, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in