search
Showtime bevestigt tiende seizoen van 'Shameless'

Showtime bevestigt tiende seizoen van 'Shameless'

En mogelijks is ook dit nog (lang) niet het laatste seizoen!

Geoffrey Ketels

Showtime heeft bekend gemaakt dat haar serie 'Shameless' een tiende seizoen zal krijgen. Het nieuws komt misschien toch ietwat onverwacht. Eerder verliet 'Cameron Monaghan' reeds de reeks en aan het einde van het huidige, negende seizoen neemt ook 'Emmy Rossum' afscheid. Toch komt er dus nog een vervolg welke later dit jaar te zien zal zijn.


Ondanks het feit dat de cast dus enkele belangrijke personages heeft zien vertrekken lijkt er ook goed nieuws aan te komen met het oog op het tiende seizoen. Het was dan ook Showtime entertainment co-president Gary Levine die bekend heeft gemaakt dat Cameron Monaghan (welke dus eerder de serie verliet) terug te zien zal zijn in het tiende seizoen. Hij sprak bovendien ook zijn hoop uit voor een terugkeer van Emmy Rossum, maar die kans lijkt toch heel wat minder groot te zijn.

Naar aanleiding van de bekendmaking van het tiende seizoen liet 'John Wells' optekenen dat hij eigenlijk eindeloos door zou kunnen blijven gaan met de reeks. Echter stelde hij zich wel de vraag of de serie mogelijke nieuwe vertrekken uit de cast nog wel zou kunnen opvangen. Hij vergeleek Shameless met een andere lang lopende serie waar hij eerder aan had meegewerkt, namelijk 'ER'. Daar was er volgens Wells sprake van drie verschillende casts verspreid over de vijftien seizoenen.

Benieuwd dus wat de toekomst nog allemaal in petto heeft voor Shameless!

Aanbevolen artikelen