search

Ons nieuws van donderdag 31 januari 2019

Showtime bevestigt tiende seizoen van 'Shameless'
Series / Nieuws

Showtime bevestigt tiende seizoen van 'Shameless'

En mogelijks is ook dit nog (lang) niet het laatste seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Showtime heeft bekend gemaakt dat haar serie 'Shameless' een tiende seizoen zal krijgen. Het nieuws komt misschien toch ietwat onverwacht. Eerder verliet 'Cameron Monaghan' reeds de reeks en aan het einde van het huidige, negende seizoen neemt ook 'Emmy Rossum' afscheid. Toch komt er dus nog een vervolg welke later dit jaar te zien zal zijn.

Ondanks het feit dat de cast dus enkele belangrijke personages heeft zien vertrekken lijkt er ook goed nieuws aan te komen met het oog op het tiende seizoen. Het was dan ook Showtime entertainment co-president Gary Levine die bekend heeft gemaakt dat Cameron Monaghan (welke dus eerder de serie verliet) terug te zien zal zijn in het tiende seizoen. Hij sprak bovendien ook zijn hoop uit voor een terugkeer van Emmy Rossum, maar die kans lijkt toch heel wat minder groot te zijn.

Naar aanleiding van de bekendmaking van het tiende seizoen liet 'John Wells' optekenen dat hij eigenlijk eindeloos door zou kunnen blijven gaan met de reeks. Echter stelde hij zich wel de vraag of de serie mogelijke nieuwe vertrekken uit de cast nog wel zou kunnen opvangen. Hij vergeleek Shameless met een andere lang lopende serie waar hij eerder aan had meegewerkt, namelijk 'ER'. Daar was er volgens Wells sprake van drie verschillende casts verspreid over de vijftien seizoenen.

Benieuwd dus wat de toekomst nog allemaal in petto heeft voor Shameless!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Titans' komt naar Netflix!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Titans' komt naar Netflix!

In januari 2020 vermoedelijk.

Mocht je het eerste seizoen van DC-serie Titans al gezien hebben op Netflix en nu zitten hopen op het tweede seizoen, hebben we goed nieuws voor je. Netflix laat namelijk weten dat het ook voor het tweede seizoen de wereldwijde rechten heeft gekocht. Internationale kijkers kunnen dus gewoon ook de tweede reeks bekijken.

Wanneer precies is nog de vraag. Het eerste seizoen eindigde op 21 december 2018 op DC Universe en kwam op 11 januari 2019 op Netflix te staan. De verwachting is dat zoiets ook bij de tweede reeks gaat gebeuren. Die wordt in maart opgenomen en de productie zal in september worden afgerond. Als DC Universe dan die trend volgt, zendt men de boel uit tot december 2019 en is de serie daarna in januari 2020 op Netflix te streamen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze oude bekende zit in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Deze oude bekende zit in 'The Mandalorian'

Geinig!

Sinds The Mandalorian in de maak is, vragen fans zich af of er oude bekenden in de serie voorkomen. Producent en showrunner Jon Favreau laat nu weten dat in elk geval de robot R5-D4, die een cruciale rol speelde in de reis van Luke Skywalker, ook in de serie zit. Niet met een grote rol, maar wel een cameo.

Dat laat Favreau weten op Instagram, waar hij onderstaande foto van de robot plaatste.

Bekijk op instagram

De robot werd in Star Wars: A New Hope gekozen voor Owen Lars om te helpen op zijn vochtboerderij. Maar nadat hij stukging, wees C-3PO Owen op R2-D2, die vervolgens gekocht werd. Zo konden de twee samenblijven. Waar fans lang dachten dat het een toeval was, blijkt dat niet zo te liggen. R2 wist R5 ervan te overtuigen dat het sterrenstelsel enkel gered kon worden als hij en C-3PO samen konden blijven. Om die reden liet de robot zichzelf bewust kapot gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke Fair zit in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Gruwelijke Fair zit in 'The Walking Dead'

Slecht nieuws voor bepaalde personages.

De Fair zit in het negende seizoen van The Walking Dead. In zekere zin is dat de Red Wedding van Game of Thrones, maar dan in de wereld met zombies van AMC. Dat horen we vandaag via een interview van showrunner Angela Kang met Entertainment Weekly.

"Ja, we gaan het festival zien. Dat wordt onderdeel van het verhaal in de tweede helft van het seizoen. We zijn echt in het idee van wat dit festival is voor onze mensen gedoken," begon Kang. "De oorsprong van dit soort festivals lagen erin dat mensen van heinde en verre zouden rondreizen en nuttige goederen ruilden, omdat niet elke gemeenschap alles had wat ze nodig had. Het is een plaats waar mensen nieuwe vaardigheden opdoen en voorraden kunnen ophalen die ze nodig hebben. Het is ook een kans voor hen om banden op te bouwen met verschillende groepen."

Alleen gaat het in de comics echt niet goed. The Whisperers besluiten een groep overlevenden die van het festival vertrekken te vermoorden en dat is natuurlijk geen goed nieuws. In de serie zal er ook zoiets gebeuren…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen Kings 'The Stand' wordt definitief tv-serie!
Series / Nieuws

Stephen Kings 'The Stand' wordt definitief tv-serie!

Lange tijd zou het film worden, maar nu toch naar het kleine scherm.

Lange tijd was The Stand in ontwikkeling als film. Nu blijkt dat de verfilming van het boek van Stephen King definitief wordt vertaald naar het kleine scherm. Via Comingsoon.net wordt duidelijk dat CBS de serie gaat uitzenden.

CBS zou tien afleveringen hebben besteld voor de streamingdienst CBS All Access. Josh Boone, bekend van de films The Fault in Our Stars en New Mutants, gaat de serie runnen en regisseren. Zijn partner in dat proces is Ben Cavell, een producent bij onder meer de serie SEAL Team.

King
Stephen King had gelijk een zegje over het heugelijke nieuws: "Ik ben enthousiast en heel blij dat The Stand een nieuw leven gaat krijgen op dit nieuwe platform. De betrokken mensen zijn mannen en vrouwen die precies weten wat ze doen; de scripts zijn keigoed. Het resultaat gaat iets gedenkwaardigs en opwindends bieden. Ik geloof dat de kijkers meegenomen worden naar een wereld waarvan ze hopen dat deze nooit werkelijkheid wordt."

Randall Flagg
In The Stand zien we een apocalyptische visie op de toekomst, waarin de weinige overlevenden van een wereldwijde epidemie moeten kiezen aan welke kant ze staan in een ultiem gevecht tussen het goed en het kwaad. De volgelingen van de kwaadaardige Randall Flagg - hetzelfde personage als in het boek en de film The Dark Tower (2017) - willen de wereld volgens zijn duistere plannen herbouwen. Een moedig viertal gaat de strijd aan met Flagg.

Netflix?
Op CBS All Access verscheen een tijdje geleden nog Star Trek: Discovery. Aangezien CBS All Access alleen in de States beschikbaar is, verscheen die serie toen vrij snel op Netflix. Wie weet gebeurt dat ook met The Stand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.