search
Kit Harington verklapt einde 'Game of Thrones' aan Rose Leslie

Kit Harington verklapt einde 'Game of Thrones' aan Rose Leslie

John Snow is met Ygritte in het echte leven.

Bram de Groot
Midden april verschijnt Game of Thrones op HBO voor het achtste en afsluitende seizoen. In de zes afleveringen wordt duidelijk wie er op de ijzeren troon mag plaatsnemen, de zetel van de koning(in) van de Zeven Koninkrijken. Is het bijvoorbeeld Kit Haringtons John Snow?

Dit is uiteraard nog niet breed bekend, maar actrice Rose Leslie, tussen 2012 en 2014 in zeventien afleveringen te zien als Ygritte, weet het wel. De vrouw van Harington kreeg het einde namelijk te horen van haar echtgenoot. Dit werd bekend tijdens een radio-interview, via Entertainment Weekly.

Harington verklapte aan Tom Green en Daisy Maskell van KISS FM en uiteraard de vele luisteraars dat hij het einde heeft gespoild voor zijn vrouw. Het gevolg was dat "Ygritte" drie dagen niet met "John Snow" sprak. "Ik heb mijn vrouw vorig jaar verteld hoe het eindigt en ze sprak ongeveer drie dagen niet met me. En ze vroeg er zelf om!"

Vanaf 14 april (15 april in Nederland) is Game of Thrones te zien. De zes afleveringen duren tussen de 60 en 80 minuten.

Aanbevolen artikelen