search
Krijgt 'The 100' alsnog een vervolg?
Series / Nieuws

Krijgt 'The 100' alsnog een vervolg?

Als het van Mark Pedowitz afhangt alvast wel!

Toen 'The 100' geen deel uitmaakte van de lange lijst met renewals welke 'The CW' aankondigde op de 'Television Critics Association Winter Press Tour' sloeg bij fans de schrik hen om het hart. Ondanks het feit dat er duidelijk nog geen bevestiging kan worden gegeven met betrekking tot de lancering van een zevende seizoen voor de reeks lijkt deze toch gewoon tot de mogelijkheden te behoren. Het was CW president 'Mark Pedowitz' zelf die de hoop bij fans levende hield. Hij stelde dan ook:


"Ondanks het feit dat de toekomst van de reeks op dit ogenblik nog niet is bepaald denkt iedereen al aan een zevende seizoen. Jason Rothenberg heeft ook een uitstekend idee waar we met het zevende seizoen van 'The 100' heen zouden kunnen gaan".

Niet alleen de bovenstaande verklaring in een recent interview met Mark Pedowitz is reden voor de fans om te blijven hopen. Ook eerder liet hij namelijk reeds uitschijnen tegenover journalisten dat het zesde seizoen van 'The 100' waarschijnlijk niet het laatste zou zijn. Ben jij een fan van 'The 100' en zou jij graag een zevende seizoen willen zien verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen