search
Gerucht: 'Star Trek: Discovery' gecancelled?
Series / Nieuws

Gerucht: 'Star Trek: Discovery' gecancelled?

Niet nu al!?

Het gerucht gaat dat CBS van plan is om de serie Star Trek: Discovery te cancellen. De show zou te duur zijn en niet goed genoeg bekeken worden om de ontzettend hoge kosten per aflevering te rechtvaardigen. In dit tweede seizoen kostte een aflevering gemiddeld tien miljoen dollar om te maken, tegenover 8 tot 8,5 miljoen voor het eerste seizoen.


Daar komt volgens een YouTuber die het gerucht de wereld in geholpen heeft ook bij dat de serie nu niet heeft gezorgd voor de massale toestroom van nieuwe abonnees op CBS All Access, zoals bij het eerste seizoen wel gebeurde. De vrees is dat die streamingdienst, waar allerlei Star Trek-series voor in de maak zijn, gewoon niet slaagt en dat de plannen van CBS daarom in gevaar komen.

Of Discovery daadwerkelijk geannuleerd is, is maar de vraag. De show is nu net drie afleveringen bezig met het tweede seizoen. Wellicht is het nu dus te vroeg om al te oordelen en neemt CBS een rustigere aanpak en wacht men gewoon af hoe het seizoen het als geheel gaat doen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen