search
Elfde seizoen is laatste voor 'Modern Family'
Series / Nieuws

Elfde seizoen is laatste voor 'Modern Family'

Helemaal als een verrassing komt dat uiteraard niet...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het moet waarschijnlijk één van de slechtst bewaard gebleven geheimen zijn van Hollywood, maar nu is het pas echt officieel. Fans van de serie 'Modern Family' zullen helaas afscheid moeten nemen van hun geliefde personages. Het was de nieuwe ABC President 'Karey Burke' welke op de Television Critics Association winter press tour officieel heeft aangegeven dat Modern Family wel degelijk een elfde, maar meteen ook laatste seizoen krijgt. De bekendmaking ging gepaard met de volgende verklaring:


"Chris en Steve hebben één van de meest iconische komedies in de geschiedenis van de televisie gemaakt. In het laatste seizoen zullen er nog veel meer belangrijke mijlpalen plaatsvinden die iedereen die fan is van deze serie absoluut niet zal willen missen".

Dat de serie ten einde komt met het elfde seizoen komt absoluut niet als een verrassing. Sterker nog, eerder hadden de showrunners van de reeks aangegeven eigenlijk geen vervolg meer te willen breien aan het tiende seizoen. Lange tijd leek het er dan ook naar uit te zien dat, dat het laatste seizoen zou gaan worden. Nu krijgen de fans nog één seizoen extra voor de kiezen en hebben de showrunners de mogelijkheid om een mooi einde aan een toch wel iconische reeks te breien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen