'Project Blue Book' krijgt een vervolg

'Project Blue Book' krijgt een vervolg

De serie kende dan ook een bijzonder sterk start...

Geoffrey Ketels, 11 februari 2019 om 15:48

Eén van de meest spraakmakende series op 'History' van de laatste tijd is ongetwijfeld 'Project Blue Book'. De reeks kende een bijzonder sterke start die ze duidelijk geen windeieren heeft gelegd. History heeft dan ook laten weten dat er met zekerheid een tweede seizoen komt van de serie. Het tweede deel zal uit tien extra episodes bestaan. Executive producer Robert Zemeckis blijft uiteraard ook voor het tweede seizoen aan boord.
"We hebben van in het begin geloofd in 'Project Blue Book' en duidelijk geldt dat ook voor de kijkers. Zemeckis en A+E Studios hebben in combinatie met ons buitengewoon creatieve team een project gecreëerd welke op meesterlijke wijze historische authenticiteit weet te combineren met entertainment. We hebben met het eerste seizoen reeds erg relevante onderwerpen aangekaart en daar gaan we met het tweede seizoen gewoon rustig op verder bouwen".

De cast van 'Project Blue Book' bestaat uit enkele bekende namen. Zo is er niet alleen Aidan Gillen (bekend van Game of Thrones), maar ook Michael Malarkey (The Vampire Diaries). Wanneer het tweede seizoen precies van start zal gaan is momenteel nog niet bekend.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Project Blue Book, serie, History

Populair nieuws