Leukste momenten uit kijkcijferkanon 'De Luizenmoeder'

Leukste momenten uit 'De Luizenmoeder'

Bram de Groot, 12 februari 2019 om 08:00

Afgelopen zondag trapte De Luizenmoeder het tweede seizoen af, nadat de komedieserie in 2018 al een enorm succes bleek. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen was - zoals te voorspellen - een doorslaand succes. Televizier heeft de drie leukste momenten online gezet!

Het NPO3-programma trok bijna vier miljoen mensen en daarmee was de serie volgens Stichting KijkOnderzoek het absolute kijkcijferkanon van afgelopen zondag. Het zijn een stuk meer kijkers dan het record van seizoen één. Aflevering vier 'Laat ze maar glanzen' van het debuutseizoen trok bijna 3,5 miljoen directe kijkers.

Check hieronder de drie leukste fragmenten (nieuw lied, moslims met humor en 'vingeren'), volgens Televizier.


In 2018 won actrice Ilse Warringa (juf Ank) het Gouden Kalf voor de Beste actrice in televisiedrama en tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2018 de Zilveren Televizierster voor beste acteur/actrice. Eerder dit jaar startte in België een Vlaamse remake onder dezelfde titel. Juf Ank heet in die versie juf Els.

Volgende week zondag volgt de tweede aflevering 'Gezien als Meisje'.

Bron: Televizier

Lees meer over: De Luizenmoeder, Seizoen 2, Jan Albert de Weerd, Ilse Warringa, AVROTROS, Diederik Ebbinge, Jennifer Hoffman

Populair nieuws