search
Eerste blik op mismaakte Joker in 'Gotham' S5
Series / Foto's

Eerste blik op mismaakte Joker in 'Gotham' S5

Eindelijk zien we hoe het personage Jeremiah Valeska de Joker wordt zoals we hem kennen.

Het vijfde en laatste seizoen van Gotham heeft zijn middelpunt bereikt. Later deze week wordt de zevende aflevering uitgezonden, waarin we een confrontatie zien tussen Bruce Wayne (David Mazouz) en Jeremiah Valeska (Cameron Monaghan) bij ACE Chemicals, een plek die bekend in de oren zal klinken bij fans van de Batman-strips.


Jeremiah wil Bruce martelen met gebruik van plastische chirurgie en tactieken tot hersenspoelen, wat leidt tot een gevecht boven een vat chemicaliën. Fox heeft van deze aflevering een trailer vrijgegeven, waarin stukjes uit de vorige afleveringen aan bod komen, maar ook de nodige blikken op de nieuwe aflevering.

Wat we tevens weten is dat we in de twaalfde en laatste aflevering een sprong van tien jaar in de toekomst maken en de vele kleurrijke schurken van Gotham in hun uiteindelijke vormen zien. Een blik op Monaghan als de mismaakte versie van de Joker is al online gelekt en willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Bekijk hieronder zowel deze foto als de eerder genoemde trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen