De series die Netflix in maart toevoegt

De series die Netflix in maart toevoegt

Met meer dan tien nieuwe titels!

Jim Pedd, 20 februari 2019 om 14:35

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de volledige maand maart, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de tien meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.
7 maart: The Order
In deze nieuwe serie gaat een student bij een geheime orde. Hij belooft trouw aan hen en belandt daardoor in een oorlog tussen weerwolven en de mensen die duistere magie bedrijven.

8 maart: Shadow
Nadat hij door de bliksem geraakt wordt, staat een jonge man op uit de schaduwen om Jozi’s held te worden. Hij geeft zijn werk op en besluit enkel nog mensen te helpen die niet voor zichzelf op kunnen komen.


8 maart: After Life
Nadat de echtgenote van Tony plotseling om het leven komt, wordt hij een stuk minder vriendelijk. Hij verandert in een man die nergens meer om lijkt te geven.

8 maart: Formula 1: Drive to Survive
Deze documentairereeks van tien delen bekijkt voor het eerst in de geschiedenis van de sport wat er allemaal achter de schermen aan de gang is om de boel te laten werken.


15 maart: Arrested Development (seizoen 5B)
Het tweede deel van het vijfde seizoen van deze komedieserie. Nog altijd is niet bekend wie de moordenaar van Lucille 2 is en het heeft er alle schijn van dat het niet heel makkelijk zal zijn om dat te achterhalen.


15 maart: Queer Eye (seizoen 3)
Deze serie draait om de Fab Five, die naar Atlanta gaan om daar mannen te helpen hun leven op orde te krijgen. Geinige realityserie van Netflix.


15 maart: Turn Up Charlie
Charlie is een worstelend DJ en tegelijk een eeuwige vrijgezel. Hij krijgt een laatste kans op succes als hij de manny wordt van de dochter van zijn beroemde beste vriend.


29 maart: Santa Clarita Diet (seizoen 3)
Sheila en Joel zijn een getrouwd stel uit Santa Clarita in California. Als Sheila doodgaat, en weer tot leven komt, worden hun levens heel duister.

29 maart: Osmosis
In de toekomst koppelt een datingapp mensen op basis van hun hersens. Heel interessant, want het heeft bepaald onvoorziene gevolgen.


31 maart: Luther (seizoen 5)
Vijfde seizoen van de hitserie over John Luther, een politieagent met zo zijn eigen demonen.


En verder…

15 maart
Love, Death & Robots

Elke week
Romance is a Bonus Book (vanaf 2 maart)

Voor de kids
1 maart: Larva Eiland (seizoen 2)
15 maart: Yoohoo, redder in nood
15 maart: Robozuna (seizoen 2)
22 maart: Charlie in de Stickerstad


Lees meer over: Netflix, Maart, Osmosis, The Order, Luther

Populair nieuws