Amazon schrapt 'The Man in the High Castle' na vier seizoenen

Het laatste seizoen is komend najaar te streamen via Amazon Prime.

Zilko Tarici, 20-02-2019 16:40

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat The Man in the High Castle zal eindigen met het vierde seizoen, dat komend najaar te streamen zal zijn.
Het laatste seizoen zal in het teken staan van oorlog en revolutie, nu het Verzet steeds rebelser wordt. De showrunners van de serie wisten dus al voortijdig dat het einde van de serie in zicht was, dus gelukkig krijgen we een definitief einde van het verhaal te zien.

Isa Dick Hackett, uitvoerend producent en dochter van scifi-auteur Philip K. Dick (wiens gelijknamige boek als basis voor het verhaal geldt), zei het volgende in een persverklaring:

"Het is een waar privilege om met het team achter deze serie te werken, samen met David Zucker en Scott Free. We hebben het verhaal van mijn vader eer gedaan, zeker in deze turbulente tijden. Ik denk dat de fans erg blij zullen zijn met het epische einde waarmee we op de proppen zijn gekomen."

Het eerste seizoen van The Man in the High Castle gold samen met de serie Bosch als een van de eerste grote successen voor Amazon Prime Video. Het kijkersaantal nam daarna in volgende seizoenen langzaam maar zeker af.


Bron: Variety

Lees meer over: The Man in the High Castle, Amazon, Philip K Dick, Bosch

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos