Nathan Lane gecast in 'Penny Dreadful: City of Angels'

Hij zal te zien zijn naast de eerder aangekondigde Daniel Zovatto en Natalie Dormer.

Zilko Tarici, 27 februari 2019 16:33

The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat Nathan Lane te zien zal zijn naast de eerder aangekondigde Daniel Zovatto en Natalie Dormer in Penny Dreadful: City of Angels, de 'spirituele opvolger' van Showtime-horrorserie Penny Dreadful.
In City of Angels volgen we een reeks nieuwe personages met nieuwe verhaallijnen die het Los Angeles van 1938 als achtergrond gebruiken. In deze tijd heersten de nodige sociale spanningen in L.A. en was Mexicaans-Amerikaanse folklore aan de orde van de dag.

Lane zal de rol spelen van Lewis MIchener, een doorgewinterde LAPD-agent die zijn weg weet in de criminele wereld van Los Angeles en alles op alles zet om zijn doelen te bereiken. Michener wordt tevens de partner en mentor van de jongere rechercheur Tiago Vega (Zovatto), die een gruwelijke moord onderzoekt.

Andere rollen in Penny Dreadful: City of Angels zijn weggelegd voor Johnathan Nieves en Jessica Garza. John Logan, Michael Aguilar, Sam Mendes en Pippa Harris doen dienst als uitvoerend producenten. De opnames beginnen later dit jaar.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Penny Dreadful City of Angels, Natalie Dormer, Nathan Lane, Penny Dreadful, John Logan, Daniel Zovatto

Informatie over de serie: Penny Dreadful

Populair nieuws