search
'Strike Back' krijgt zevende en laatste seizoen
Series / Nieuws

'Strike Back' krijgt zevende en laatste seizoen

De fans krijgen nog één seizoen vol actie voor de kiezen!

Goed, maar tegelijkertijd ook minder goed nieuws voor fans van de serie 'Strike Back'. Cinemax heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een zevende seizoen komt. So far so good, alleen wordt het zevende seizoen wel meteen het laatste voor de reeks.


Dat er nog zeven seizoenen van de serie zijn verschenen is op zich behoorlijk verbazingwekkend te noemen. In het jaar 2015 werd er door Cinemax namelijk aangegeven dat ze zou afstappen van het actie genre. In navolging van deze beslissing werd er voor gekozen om 'Strike Back' na slechts 4 seizoenen naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. De populariteit en de vraag naar de serie was echter zo groot dat Cinemax een jaar later, namelijk in december 2016 op haar stappen terug kwam. De reeks werd een nieuw leven ingeblazen en was klaar voor nog heel wat meer actie.

Op moment van schrijven loopt het zesde seizoen van Strike Back waarvan de finale aflevering gepland staat voor 29 maart. Vanaf wanneer het zevende en dus laatste seizoen zal worden uitgezonden is momenteel nog niet bekend. Ben jij een fan van deze actievolle serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen