De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix heeft toegevoegd

Heel veel nieuws, aan het begin van deze maand.

Jim Pedd, 3 maart 2019 om 13:00

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
Rick Grimes ontwaakt uit een coma en komt er op die manier achter dat de wereld in chaos is vervallen. Hij moet een groep overlevers helpen om een veilig thuis voor zichzelf te bouwen en strijden tegen zombies. Acht seizoenen staan nu op Netflix.


Vanessa Helsing, een afstammeling van de beroemde vampierjager Abraham Van Helsing, wordt weer tot leven gebracht om de wereld te redden. Vampiers hebben de planeet namelijk overgenomen.


Nadat hij erachter komt dat hij de zoon van Satan is, moet een jonge man zich bij de True Cross Academy voegen, om zijn vaardigheden te leren beheersen en Satan zelf te verslaan.


Winnen is alles. Maar hoe gaan we dan om met verliezen? Deze serie kijkt naar die mensen die van een verlies een overwinning hebben weten te maken.


Een grote storm woedt over Nederland en België en dreigt de dijken te breken. Dat gebeurt en het is aan een groep belangrijke mensen om de boel te redden.Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Romance is a Bonus Book (2019) S01E08
Shadowhunters (2016) S03E11
Riverdale (2016) S03E13
Star Trek: Discovery (2017) S02E07
Patriot Act with Hasan Minhaj (2018) S02E04Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Animatie
Blue Exorcist - Kyoto Saga (2017 | 1 seizoen)
The Disastrous Life of Saiki K. (2016 | 3 seizoenen)

Drama
De Affaire (2015 | 1 seizoen)
Northern Rescue (2019 | 1 seizoen)
Overspel (2011 | 1 seizoen)

Lees meer over: Netflix, Topseries, The Walking Dead, Van Helsing, Blue Exorcist, Losers, Als de Dijken breken

Populair nieuws