'The Sinner' krijgt derde seizoen

En verwelkomt een belangrijke, nieuwe hoofdrolspeler!

Geoffrey Ketels, 6 maart 2019 om 22:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de serie 'The Sinner'. Niet alleen raakte vandaag bekend dat de serie met zekerheid een derde seizoen zal krijgen, daarnaast maakt er ook een nieuwe naam zijn opwachting in de reeks. Het gaat hierbij om niemand minder dan 'Matt Bomer' (bekend van onder meer de serie 'White Collar').
Bomer zal de cast vervoegen met onder meer vaste hoofdrolspeler Bill Pullman. Pullman keert dan ook terug naar de reeks om zijn rol als 'Detective Harry Ambrose' op te nemen. Bomer zal in de serie de rol op zich nemen van 'Jamie', een inwoner van Dorchester en aanstaande vader. Hij gaat bij Ambrose op zoek naar ondersteuning en hulp naar aanleiding van een ongeluk welke heeft plaatsgevonden.

Executive producer 'Jessica Biel' blijft in dienst en neemt ook het derde seizoen voor haar rekening. Ze doet dit evenwel samen met 'Willie Reale' evenals 'Adam Bernstein'. Deze laatste verwierf onder meer bekendheid met series als Fargo en Breaking Bad. Hij zou volgens de laatste bronnen ook de eerste twee afleveringen volledig voor diens rekening hebben genomen.

'The Sinner' is uitgegroeid tot een belangrijke serie voor USA Network. Het derde seizoen hoeft dan ook helemaal niet als een verrassing te komen, in tegendeel. Ben jij een fan deze reeks en kijk je ook al uit naar het optreden van Matt Bomer?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Sinner, serie, USA Network, Matt Bomer

Populair nieuws