search
Werner Herzog over zijn rol in Star Wars-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Werner Herzog over zijn rol in Star Wars-serie 'The Mandalorian'

De befaamde regisseur en documentairemaker was eerder al eens als acteur te zien in de serie Parks and Recreation en de film Jack Reacher.

Zo heel af en toe duikt documentairemaker/regisseur op als acteur in een onverwachte, maar altijd opvallende rol. Zo zagen we hem eerder in een gastrol in comedy-serie Parks and Recreation en als schurk in de eerste Jack Reacher-film met Tom Cruise.


Vorig jaar wisten we al te melden dat Herzog naar alle waarschijnlijkheid zijn opwachting zal maken in The Mandalorian, de eerste live-action Star Wars-serie, die exclusief voor streamingdienst Disney+ wordt gemaakt. Tijdens een gesprek met Indiewire bevestigde Herzog voor het eerst dat hij meedoet aan de serie en de voornaamste reden waarom hij dit heeft besloten:

"Het is geen geheim meer dat ik in The Mandalorian meespeel, maar het is slechts een kleine rol. Ik heb besloten om mee te doen omdat ik het leuk vind om te acteren, maar dan wel als ik een echte schurk mag spelen."

Herzog gaf geen enkele verdere hint over zijn personage in de serie, die zich afspeelt tussen de oorspronkelijke en de huidige Star Wars-trilogieën. Meer details over de serie zullen waarschijnlijk volgende maand tijdens de jaarlijkse Star Wars Celebration worden onthuld. Naar verwachting zal The Mandalorian direct bij de lancering van Disney+ aan het einde van dit jaar beschikbaar worden gesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen