search
Weer een tijdsprong voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Weer een tijdsprong voor 'The Walking Dead'

Het tiende seizoen begint later dan verwacht.

Nu The Walking Dead klaar is met zijn negende seizoen, kunnen we de blik weer vooruit richten. Angela Kang, showrunner van de serie, werkt al druk aan de tiende reeks. Onder haar keerde de serie terug naar zijn horrorwortels en introduceerde men de gevaarlijke Whisperers. Tegelijk sprong de boel een kleine zes jaar vooruit.

Dat kunnen we ook dit tiende seizoen verwachten. Na de finale van het negende seizoen, die zich in de winter afspeelde, kunnen we zoiets niet van het tiende seizoen verwachten. Daarvoor is het namelijk te duur om winter te simuleren voor de opnames van dit soort serie.

Geen winter meer
"De boel gaat iets later verder. Ditmaal is er geen gigantische tijdsprong die we eerder gemaakt hebben, maar is de winter wel voorbij en zullen mensen er op emotioneel vlak heel anders aan toe zijn," aldus Kang. "Er zitten andere dingen in de première van het tiende seizoen, die we eerder nooit gedaan hebben. Dat is ook zo leuk hieraan."

De Whisperers blijven een bedreiging in het tiende seizoen. Verder hint Kang ernaar dat de mysterieuze radiostem ook een rol krijgt in het tiende seizoen van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen