'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nu al goed voor een tweede seizoen!

'The Mandalorian' krijgt een tweede seizoen!

Disney is er zeker van dat ze een succesvolle serie hebben weten af te leveren.

Zilko Tarici, 3 april 2019 om 12:17

Het eerste seizoen van The Mandalorian, de eerste live-action Star Wars-serie ooit, wordt pas eind dit jaar beschikbaar gesteld op Disney+, maar Disney en Lucasfilm hebben dusdanig veel vertrouwen in het project dat een tweede seizoen al zeker lijkt.
De opnames van het eerste seizoen van The Mandalorian werden in februari afgerond. Naar verwachting zullen de eerste beelden (en een releasedatum) later deze maand worden vertoond tijdens de Star Wars Celebration in Chicago.

Plot, cast en regisseurs
Binnen de tijdlijn van de Star Wars-saga, zal The Mandalorian zich afspelen na de val van het Empire. We volgen in de serie een wapenslingeraar die aan de rand van het Star Wars-universum allerhande avonturen beleeft. The Mandalorian werd bedacht door scenarist/producent Jon Favreau.

De titulaire rol wordt in de serie gespeeld door Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones). Hij wordt vergezeld door namen als Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Gina Carano, Werner Herzog, Carl Weathers en Taika Waititi, die de stem verzorgd van robot-premiejager IG-88. Waititi heeft tevens een van de afleveringen geregisseerd van de langverwachte serie. Andere regisseurs zijn de eerder genoemde Favreau, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa en Dave Filoni.

Houd Serietotaal goed in de gaten voor meer nieuws over The Mandalorian.


Bron: HN Entertainment

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Pedro Pascal, Jon Favreau, Taika Waititi

Populair nieuws