Lauren Cohan over terugkeer Maggie in 'The Walking Dead'

Lauren Cohan terug in 'The Walking Dead'?

Actrice vertrok eerder, maar lijkt nu alweer terug te willen keren.

Bram de Groot, 7 april 2019 om 13:00

Niet zo heel lang geleden nam actrice Lauren Cohan (Maggie) afscheid van de serie The Walking Dead. Dit vooral omdat ze haar eigen serie kreeg, de actiekomedie Whiskey Cavalier.
In gesprek met BUILD Series laat ze weten dat ze The Walking Dead eigenlijk niet heeft verlaten. "Ik denk dat de overgang veel verschillende emoties met zich meebracht. Het was spannend om naar een heel ander genre te gaan, maar ik heb nooit echt - ik bedoel, ik heb Walking Dead niet verlaten," aldus de actrice. "Jullie weten vast meer over de willekeurige hints die er waren gedurende seizoen negen."

Ook tegenover EW Morning Live zei Cohan dat ze "zeker niet klaar is" met The Walking Dead. Of ze al in seizoen tien terugkeert is nog niet bekend. Ook zou het kunnen dat ze pas terugkeert in de geplande filmtrilogie. Cohan: "Er zijn absoluut veel spannende manieren om te laten gebeuren. Ik ben nog steeds groot onderdeel van het universum. Het is nog niet voorbij. En ik word zo opgewonden omdat we over verschillende mogelijkheden praten."

Overigens gaat het gerucht dat de serie Whiskey Cavalier al na één seizoen wordt gecanceld vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 9, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws