Serie 'Don't' van Ryan Reynolds krijgt groen licht

Serie Don't van Ryan Reynolds krijgt groen licht

Goed nieuws!

Jim Pedd, 12 april 2019 om 14:27

Televisiezender ABC heeft besloten om Ryan Reynolds door te laten gaan met de ontwikkeling van een serie. De acteur maakt een spelserie met de titel Don’t. Die zal volgens Deadline snel te zien zijn.
De serie van Reynolds is een gloednieuw spelconcept. De acteur zal de serie niet hosten, maar is er wel dolenthousiast over:
”Mijn hele leven word ik al nagejaagd door het woord ‘niet doen’. Van ‘niet vloeken’ tot ‘niet met de bal in huis spelen’ en ‘eet de krabsalade die je drie dagen in de zon hebt laten staan niet’. Ik kan niet wachten om te zien hoe mijn persoonlijke trauma verwordt tot een serie op ABC.”
Het concept is heel eenvoudig. Een familie van vier moet vijf verschillende uitdagingen het hoofd bieden. Elk van die uitdagingen heeft weer een andere insteek, van mentaal tot fysiek. Overkoepelend idee? Het feit dat elke uitdaging een regel heeft die bestaat uit het woord don’t. Mensen mogen bijvoorbeeld niet lachen, gillen, of iets anders. Ze moeten de opdracht binnen een bepaalde tijd uitvoeren om geld te verdienen.

Bron: Deadline

Lees meer over: DOnt, Ryan Reynolds, ABC

Populair nieuws