Pixar-hitfilm 'Monsters Inc.' krijgt serie!

Mooie aanvulling op Disney Plus.

Jim Pedd, 12-04-2019 18:38

Disney brengt heel wat oud materiaal terug voor zijn streamingdienst Disney+. Zo dus ook Pixar-materiaal. Nu is bekend gemaakt dat er een animatieserie komt op basis van de Monsters, Inc.-franchise. Sterren John Goodman en Billy Crystal keren allebei terug als Sully en Mike Wazowski.
De serie heet Monsters at Work en speelt zich zes maanden na de eerste film af. We zullen zien hoe de energie nu opgewekt wordt met het gelach van kinderen. Centraal staat Tylor Tuskmon, een getalenteerd monster dat werkt bij het Monsters, Inc. Facilities Team en ervan droomt om samen met Mike en Sully te werken op de Laugh Floor.

Andere series
Deze donderdag verwachten we dat Disney tijdens een presentatie voor aandeelhouders met meer details rond de streamingdienst komt. Tot nu toe zijn die maar schaars, maar daar gaat dan vermoedelijk verandering in komen.

De kans is groot dat men heel wat nieuwe series aankondigt, maar ook eindelijk met details komt over de prijs en de releasedatum. Naar het schijnt vindt de release eerst in Nederland plaats.

Lees meer over: Monsters Inc, Pixar, Disney, Disney Plus, John Goodman, Billy Crystal

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in