Eerste officiële foto's Marvel-serie 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 6

Eerste foto's 'Agents of S.H.I.E.L.D.' S6

De hoofdpersonages van de serie hebben behoorlijk intense blikken.

Zilko Tarici, 13 april 2019 om 13:00

Over iets minder dan een maand begint het zesde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Om dit te vieren (en de serie te promoten) zijn er nu acht officiele personagefoto's/-posters online verschenen, waarop de hoofdpersonages worden belicht.
Onder de nieuwe afbeeldingen bevindt zich ook een foto van de volledige cast in de trant van Da Vinci's 'Het Laatste Avondmaal'. Elk teamlid heeft daarnaast ook zijn eigen afbeelding gekregen.

De Marvel-serie gaat over de missies van Agent Coulson en zijn team van nieuw gerekruteerde S.H.I.E.L.D. agenten. Samen moeten ze proberen om te gaan met een nieuwe realiteit, waarin superhelden en mensen met bovennatuurlijke krachten aan de orde van de dag zijn.

Clark Gregg keert terug
In recente trailers werd ernaar gehint dat Clark Gregg als een schurk zou terugkeren in de serie. Nu is gebleken dat hij een totaal ander personage dan Phil Coulson zal spelen. Greggs nieuwe personage draagt de naam 'Sarge'. Daarnaast is onthuld dat de eerste aflevering (geregisseerd door Gregg) van het nieuwe seizoen zich exact een jaar na het afscheid van Coulson afspeelt.

Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6 wordt vanaf 10 mei wekelijks uitgezonden door ABC. De promofoto's kun je uiteraard hieronder bewonderen.Bron: SuperHeroHype

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, Clark Gregg, Ming Na Wen, ABC

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws